Н У Х Т

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

26 жовтня 2020

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

До університету завітали представники Приватного акціонерного товариства «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (ІМКК), промислово-інвестиційного холдингу «PRAVIO» головний радник з розвитку технологій Олена Кириняк (випускниця нашого університету) і головний радник з розвитку інженерних систем Петро Бахур.

Колег-харчовиків тепло вітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук та доцентка кафедри Анастасія Пухляк.

Гості ознайомились із матеріально-технічною базою університету, з останніми науковими розробками нашого колективу. Вони були щиро вражені рівнем матеріально-технічного оснащення навчальних і наукових лабораторій кафедри технології молока і молочних продуктів, а також Проблемної науково-дослідної лабораторії і Центру колективного користування науковим обладнанням. Вирушаючи до НУХТ, виробничники мали надію отримати допомогу у вирішенні деяких технологічних питань свого підприємства. І, побувавши у структурних підрозділах НУХТ та поспілкувавшись із проректором з наукової роботи та фахівцями профільної кафедри, впевнилися, що зможуть реалізувати свої плани. Тож підсумком зустрічі стало рішення щодо співпраці компанії з проведення досліджень науковцями університету у форматі госпдоговірних тематик.

Слід зазначити, що це не перша зустріч фахівців ІМКК із керівництвом і викладачами НУХТ. Зокрема, у жовтні 2019 року на День відкритих дверей НУХТ завітала директор з управління персоналом ПрАТ «Ічнянський Молочноконсервний Комбінат» Катерина Дворянець, яка розповіла вступникам про перспективи працевлаштування випускників НУХТ на прикладі свого підприємства. Крім того, за підтримки керівництва підприємства проводилася профорієнтаційна робота з випускниками шкіл і профтехучилищ Прилуцького району Чернігівської області.

А президент ГК «PRAVIO», віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Валентин Запорощук виступив стейкхолдером при розробленні освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підготовки магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Тож активна й різнопланова співпраця нашого колективу з потужним вітчизняним підприємством триває і набирає обертів. Проректор Олександр Шевченко подякував гостям за довіру до нашого навчального закладу й запевнив у подальшій всебічній підтримці українського виробника. Виробничники висловили щиру вдячність нашому колективу за співробітництво й, у свою чергу, запевнили у готовності надавати допомогу у підготовці висококваліфікованих фахівців.

Опублікований: 26-10-2020
Читайте також:
Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ

Триває робота постерних сесій 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року учасниками постерної сесії «Технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів» стали молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ 26 квітня 2022

У центрі уваги – успішність здобувачів!

Кожна відеоконференція нині – це приємні емоції від зустрічі та спілкування з колегами. Уже вдруге засідання кафедри біотехнології і мікробіології відбулос дистанційно, на платформі Zoom. Як завжди обговорювалися важливі питання щодо успішності студентів і магістрів кафедри та остаточно вибудовувалася стратегія підготовки до захисту курсових проек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – успішність здобувачів! 17 квітня 2020

Біотехнологи НУХТ – знавці своєї справи!

Не за горами кінець зими, а це означає, що зовсім скоро студенти-магістранти будуть захищати свої дипломні роботи. Щороку кафедра біотехнології і мікробіології випускає студентів, які впевнено підкорюють вершини фармацевтичної галузі та промисловості. Випускники 2020 року – не виключення, адже більшість із них уже прокладають свій тернистий шлях д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – знавці своєї справи! 17 січня 2020

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому

У Києві, на будинку по вулиці Лейпцизькій 2/37, в якому більше 30 років жив видатний вчений, ректор нашого університету з 1974 по 2003 рік, академік УААН, двічі лауреат Державної премії Іван Степанович Гулий, було відкрито меморіальну дошку З ім’ям Івана Степановича нерозривно пов’язане стрімке піднесення та потужний розвиток нашого навчального за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому 24 квітня 2023