Н У Х Т

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

26 жовтня 2020

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

До університету завітали представники Приватного акціонерного товариства «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (ІМКК), промислово-інвестиційного холдингу «PRAVIO» головний радник з розвитку технологій Олена Кириняк (випускниця нашого університету) і головний радник з розвитку інженерних систем Петро Бахур.

Колег-харчовиків тепло вітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук та доцентка кафедри Анастасія Пухляк.

Гості ознайомились із матеріально-технічною базою університету, з останніми науковими розробками нашого колективу. Вони були щиро вражені рівнем матеріально-технічного оснащення навчальних і наукових лабораторій кафедри технології молока і молочних продуктів, а також Проблемної науково-дослідної лабораторії і Центру колективного користування науковим обладнанням. Вирушаючи до НУХТ, виробничники мали надію отримати допомогу у вирішенні деяких технологічних питань свого підприємства. І, побувавши у структурних підрозділах НУХТ та поспілкувавшись із проректором з наукової роботи та фахівцями профільної кафедри, впевнилися, що зможуть реалізувати свої плани. Тож підсумком зустрічі стало рішення щодо співпраці компанії з проведення досліджень науковцями університету у форматі госпдоговірних тематик.

Слід зазначити, що це не перша зустріч фахівців ІМКК із керівництвом і викладачами НУХТ. Зокрема, у жовтні 2019 року на День відкритих дверей НУХТ завітала директор з управління персоналом ПрАТ «Ічнянський Молочноконсервний Комбінат» Катерина Дворянець, яка розповіла вступникам про перспективи працевлаштування випускників НУХТ на прикладі свого підприємства. Крім того, за підтримки керівництва підприємства проводилася профорієнтаційна робота з випускниками шкіл і профтехучилищ Прилуцького району Чернігівської області.

А президент ГК «PRAVIO», віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Валентин Запорощук виступив стейкхолдером при розробленні освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підготовки магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Тож активна й різнопланова співпраця нашого колективу з потужним вітчизняним підприємством триває і набирає обертів. Проректор Олександр Шевченко подякував гостям за довіру до нашого навчального закладу й запевнив у подальшій всебічній підтримці українського виробника. Виробничники висловили щиру вдячність нашому колективу за співробітництво й, у свою чергу, запевнили у готовності надавати допомогу у підготовці висококваліфікованих фахівців.

Опублікований: 26-10-2020
Читайте також:
Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

У наш час володіння іноземною мовою – це не тільки атрибут культурної людини, але і умова її успішної подальшої діяльності. Університет і кафедра іноземних мов професійного спрямування створюють належні умови для опанування студентами англійської мови на рівні, який відповідає міжнародним стандартам. З цією метою на кафедрі працює факультатив для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 12 грудня 2018

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом

Нещодавно відбувся бізнес-семінар «Напої України 2023», організований компанією Marko Pack Agency. Це щорічна подія для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування. Учасники заходу розглядали тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом 21 грудня 2023

Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 листопада 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся круглий стіл за актуальною тематикою сьогодення «Цукровий діабет. Стратегії захисту». До роботи круглого столу долучилися здобувачі освіти різних рівнів, наукові партнери, стейкхолдери, викладачі та співробітники кафедр університету. Зі вступним словом висту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології

Сьогодні у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся блискучий захист дисертації «Вплив біологічних індукторів на антимікробну та антиадгезивну активність поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241» випускником аспірантури кафедри біотехнології і мікробіології Микитою Івановим на здобуття ступеня доктора філософії у галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології 08 вересня 2025