Н У Х Т

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24 червня 2020

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

Відбулося чергове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів у режимі online.

Цього разу одним із головних було питання підведення підсумків роботи аспірантів та їх атестація і проведення наукового семінару.

Із ґрунтовними доповідями виступили Людмила Бурченко, Оксана Онофрійчук, Галина Андронович, Марія Грицевіч та Інна Гетьман. У доповідях, які супроводжувалися презентаціями,  аспіранти представили результати своїх досліджень, які були проведені протягом навчального року та надали інформацію щодо кількості опублікованих праць. Представлені результати досліджень викликали жваву дискусію та багато запитань, на які аспіранти впевнено надали відповіді. Роботу аспірантів схвалили та побажали успіхів.

Під час засідання також підвели підсумки захистів кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які цього року відбулися у форматі online-конференцій ZOOM, обговорили результати екзаменаційної сесії здобувачів денної та заочної форм навчання. Викладачі кафедри висловили свої думки щодо особливостей організації захисту кваліфікаційних робіт цього року, можливі шляхи удосконалення змісту робіт. Також обговорювалися результати проведеного анкетування здобувачів після вивчення дисциплін.

На завершення засідання були розглянуті та схвалені звіти про виконання індивідуальних планів викладачів.

 

Опублікований: 24-06-2020
Читайте також:
Лабораторні заняття з генетики оnline

Життя продовжується, однак панування пандемії COVID-19 вносить свої корективи в усі плани. І викладачі, і студенти надзвичайно хвилюються, щоб увесь матеріал навчальних дисциплін був засвоєний повністю. Завдяки сучасним технологіям здобувачі освіти кафедри біотехнології і мікробіології були дистанційно присутні на лабораторному занятті з генетики ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття з генетики оnline 29 жовтня 2020

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021 р. кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації у дистанційному режимі провела ранкове засідання 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Як і щороку, у роботі секції взяли участь найдопитливіші здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців 15 квітня 2021

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

23 вересня після загальноуніверситетської церемонії посвяти першокурсників у студенти НУХТ, нове поповнення студентської родини тепло вітали в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого. Першокурсників поздоровили зі вступом до університету й початком нового важливого життєвого етапу директор інституту Сергій Блаженко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 26 вересня 2022

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика

10 листопада 2022 року для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся гостьовий лекторій «Побудова технологічного процесу в ресторані» від фахівчині з розвитку персоналу мережі закладів ресторанного господарства «Євразія» Ольги Зілін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика 11 листопада 2022