Н У Х Т

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

19 квітня 2021

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

16 квітня 2021 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося засідання секцій «Сучасні методи управління підприємством», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Управління персоналом та економіка праці» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, у яких узяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу». 

Учасники із великою зацікавленістю заслухали доповідь «Проблеми функціонування галузей харчової промисловості» д.е.н, професора кафедри Віктора Ємцева, яка викликала жваве обговорення серед присутніх здобувачів і викладачів.

Кращими були визнані доповіді:

по секції «Сучасні методи управління підприємством»:
1 місце – Олександр Чабаненко з доповіддю «Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості».
2 місце – Юлія Яровенко з доповіддю «Емоційна компетенція та емоційний інтелект менеджера».
3 місце – Ольга Оленюк із доповіддю «Методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства».

по секції «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»:
1 місце – Ольга Рижкова з доповіддю «Особливості рекламування пива як алкогольного напою».
2 місце – Альона Вовк із доповіддю «Управління маркетинговими ризиками при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності підприємства».
3 місце – Тетяна Маслюк із доповіддю «Помилки при укладанні міжнародного контракту, які призводять до виникнення ризиків».

по секції «Управління персоналом та економіка праці»:
1 місце – Павло Ятченко з доповіддю «Використання методу r/s аналізу для управління продуктивністю праці на підприємствах харчової промисловості».
2 місце – Дарина Климончук із доповіддю «Емоційний інтелект».
3 місце – Анастасія Рудова з доповіддю «Технологія створення моделі компетенцій» і Олена Базака з доповіддю «Мотивація персоналу».

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» – палкі прихильники неформальної освіти. Четвертокурсниця Анна Косяк також вирішила розширювати свої знання завдяки самоосвіті. Під час зустрічей з гаранткою освітньої програми, к.б.н. Світланою Старовойтовою бакалаври ознайомилися з можливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно! 15 квітня 2024

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Здобувачів детально ознайомили з іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine» 23 травня 2024

У фокусі уваги – програмне забезпечення для 3D-моделювання та аналізу

Доцентка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анастасія Деренівська 23 жовтня взяла участь у міжнародному вебінарі «Introduction to FlexSim Manufacturing Simulation», присвяченому сучасним підходам до імітаційного моделювання виробничих процесів у середовищі FlexSim. Учасники події були мульнаціональними – Вільнюс, Гельсінкі, Київ, Рига, Софі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги – програмне забезпечення для 3D-моделювання та аналізу 24 жовтня 2025

Магістранти знайомляться з виробництвом – на черзі «Данон Україна»

Магістранти групи АЮ-1-2М факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та викладачі кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зустрілися в онлайні з фахівцями компанії «Данон Україна». Виробничники розповіли про своє підприємство, асортимент продукції, контроль якості сировини та готового продукту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з виробництвом – на черзі «Данон Україна» 22 листопада 2022