Н У Х Т

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

19 квітня 2021

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

16 квітня 2021 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося засідання секцій «Сучасні методи управління підприємством», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Управління персоналом та економіка праці» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, у яких узяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу». 

Учасники із великою зацікавленістю заслухали доповідь «Проблеми функціонування галузей харчової промисловості» д.е.н, професора кафедри Віктора Ємцева, яка викликала жваве обговорення серед присутніх здобувачів і викладачів.

Кращими були визнані доповіді:

по секції «Сучасні методи управління підприємством»:
1 місце – Олександр Чабаненко з доповіддю «Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості».
2 місце – Юлія Яровенко з доповіддю «Емоційна компетенція та емоційний інтелект менеджера».
3 місце – Ольга Оленюк із доповіддю «Методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства».

по секції «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»:
1 місце – Ольга Рижкова з доповіддю «Особливості рекламування пива як алкогольного напою».
2 місце – Альона Вовк із доповіддю «Управління маркетинговими ризиками при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності підприємства».
3 місце – Тетяна Маслюк із доповіддю «Помилки при укладанні міжнародного контракту, які призводять до виникнення ризиків».

по секції «Управління персоналом та економіка праці»:
1 місце – Павло Ятченко з доповіддю «Використання методу r/s аналізу для управління продуктивністю праці на підприємствах харчової промисловості».
2 місце – Дарина Климончук із доповіддю «Емоційний інтелект».
3 місце – Анастасія Рудова з доповіддю «Технологія створення моделі компетенцій» і Олена Базака з доповіддю «Мотивація персоналу».

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України проведений науково-практичний онлайн-круглий стіл «Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства». Науковий захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувачки кафедри, професорки Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 07 грудня 2020

Традиція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн продовжується!

Дистанційне навчання – не привід відмовлятися від давніх традицій кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн. Тож, викладач кафедри Наталія Божок разом із американським гостем Stuart Snuggs провели зі студентами-магістрантами факультету автоматизації і комп’ютерних систем святк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн продовжується! 03 листопада 2020

Викладачі-екологи поглибили свої знання у сфері контролю безпечності харчових продуктів

19-20 квітня викладачі кафедри екології та збалансованого природокористування професор Ігор Якименко і доценти Ольга Тогачинська та Оксана Салавор взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання», що відбулася в рамках реалізації проекту за підтримки програми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі-екологи поглибили свої знання у сфері контролю безпечності харчових продуктів 20 квітня 2018

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками. 8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин! 10 квітня 2025