Н У Х Т

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

19 квітня 2021

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

16 квітня 2021 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося засідання секцій «Сучасні методи управління підприємством», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Управління персоналом та економіка праці» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, у яких узяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу». 

Учасники із великою зацікавленістю заслухали доповідь «Проблеми функціонування галузей харчової промисловості» д.е.н, професора кафедри Віктора Ємцева, яка викликала жваве обговорення серед присутніх здобувачів і викладачів.

Кращими були визнані доповіді:

по секції «Сучасні методи управління підприємством»:
1 місце – Олександр Чабаненко з доповіддю «Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості».
2 місце – Юлія Яровенко з доповіддю «Емоційна компетенція та емоційний інтелект менеджера».
3 місце – Ольга Оленюк із доповіддю «Методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства».

по секції «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»:
1 місце – Ольга Рижкова з доповіддю «Особливості рекламування пива як алкогольного напою».
2 місце – Альона Вовк із доповіддю «Управління маркетинговими ризиками при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності підприємства».
3 місце – Тетяна Маслюк із доповіддю «Помилки при укладанні міжнародного контракту, які призводять до виникнення ризиків».

по секції «Управління персоналом та економіка праці»:
1 місце – Павло Ятченко з доповіддю «Використання методу r/s аналізу для управління продуктивністю праці на підприємствах харчової промисловості».
2 місце – Дарина Климончук із доповіддю «Емоційний інтелект».
3 місце – Анастасія Рудова з доповіддю «Технологія створення моделі компетенцій» і Олена Базака з доповіддю «Мотивація персоналу».

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Практична підготовка хімтехнологів

Цього року виробничу практику здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» проходили в складних умовах. Через воєнний стан, низка підприємств косметичного спрямування відмовили у співпраці. Проте, відповідальній за цей напрям роботи, доцентці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ната...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка хімтехнологів 03 липня 2023

Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію

За зверненнями спеціалістів ряду виробників фасованих вод Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ проведе з 24 по 28 вересня поточного року короткотермінові курси підвищення кваліфікації тривалістю 40 навчальних годин для спеціалістів хіміко-технічного та мікробіологічного контролю виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію 23 серпня 2018

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019»

16 травня всі охочі могли побувати на Дикому Заході – саме такою була тема чи не найулюбленішого й одного з самих очікуваних творчих дійств в нашому університеті – загальноуніверситетського конкурсу «Міс і Містер НУХТ-2019».  Розпочав вечір виступ танцювального колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління, а далі слово взяли хари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019» 16 травня 2019

НУХТ – у ТОПі!

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» презентував дев’ятнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна-2025», в якому наш університет посів 30 позицію. Укладачі враховували сучасні тенденції трансформації вищої освіти, яка перебуває у стані глибоких змін, зумовлених як структурними реформами, так і масштабними втрата...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОПі! 04 липня 2025