Н У Х Т

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

19 квітня 2021

Наукові пошуки здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту

16 квітня 2021 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося засідання секцій «Сучасні методи управління підприємством», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Управління персоналом та економіка праці» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, у яких узяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу». 

Учасники із великою зацікавленістю заслухали доповідь «Проблеми функціонування галузей харчової промисловості» д.е.н, професора кафедри Віктора Ємцева, яка викликала жваве обговорення серед присутніх здобувачів і викладачів.

Кращими були визнані доповіді:

по секції «Сучасні методи управління підприємством»:
1 місце – Олександр Чабаненко з доповіддю «Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості».
2 місце – Юлія Яровенко з доповіддю «Емоційна компетенція та емоційний інтелект менеджера».
3 місце – Ольга Оленюк із доповіддю «Методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства».

по секції «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»:
1 місце – Ольга Рижкова з доповіддю «Особливості рекламування пива як алкогольного напою».
2 місце – Альона Вовк із доповіддю «Управління маркетинговими ризиками при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності підприємства».
3 місце – Тетяна Маслюк із доповіддю «Помилки при укладанні міжнародного контракту, які призводять до виникнення ризиків».

по секції «Управління персоналом та економіка праці»:
1 місце – Павло Ятченко з доповіддю «Використання методу r/s аналізу для управління продуктивністю праці на підприємствах харчової промисловості».
2 місце – Дарина Климончук із доповіддю «Емоційний інтелект».
3 місце – Анастасія Рудова з доповіддю «Технологія створення моделі компетенцій» і Олена Базака з доповіддю «Мотивація персоналу».

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Шевченківські читання

Щороку на початку березня українці в усьому світі вшановують пам'ять нашого видатного Тараса Шевченка, який своїм творчим доробком назавжди увійшов у золоті сторінки світової літератури. Тарас Шевченко залишив невмирущий слід у серцях українців своїми віршами, картинами, ідеями та поглядами на світ. Його творчість відображає боротьбу за свободу, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченківські читання 13 березня 2024

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців

У травні 2022 року у місті Карлсруе (Німеччина) вийшла друком міжнародна колективна монографія науковців «Prospektive Globale Wissenschaftliche Trends: Wirtschaft, Management, Pädagogik, Psychologie, Sport, Jurisprudenz, Kunstgeschichte  (серія «Європейська наука»)». У монографії представлено комплекс нових ідей, методів, і результатів досліджень у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців 17 травня 2022

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

Студенти кафедри маркетингу відвідали креативний захід від логістичної компанії «Delivery», що поєднав теплу атмосферу, обговорення перспективних бізнес-питань і смачні тістечка з кавою-чаєм. Бізнес-сніданок був присвячений темі «Правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Особливості митного регулювання імпортних операцій». Спілкувалися з від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery» 16 травня 2018

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023