Н У Х Т

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

14 грудня 2020

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу мали неймовірну можливість зустрітися online з автентичною і харизматичною Маргаритою Січкар – українською рестораторкою, успішною бізнес-вумен, телезіркою та інфлюенсером.

Це був лекторій в улюбленому студентами форматі питання-відповідь про місію і цінності у ресторанному бізнесі, вибір найкращої концепції ресторану, 5 порад ресторатору-початківцю, психологію і стилі управління рестораном, надійне бізнес-партнерство, діджиталізацію ресторанного бізнесу, ресторанні колаборації майбутнього і чекл-лист успішного ресторатора.

На гостей лекторію чекав спойлер від пані Маргарити про повернення у вітчизняний і міжнародний гастрономічний простір і мрію популяризувати автентичні українські страви у світовому кулінарному просторі.

Новаторка вітчизняного ресторанного бізнесу Маргарита Січкар, яка була однією з перших, хто імплементував програмний продукт R-Keeper і посаду PR-менеджера у своїх ресторанних проєктах, завершила свій виступ-інтерв’ю переліком книг для розвитку бізнес-навичок та особистісного розвитку наших здобувачів вищої освіти.

Лекторка побажала майбутнім фахівцям готельно-ресторанної справи із оптимізмом і вірою у власні сили зустрічати життєві виклики, дотримуватися концепції Lifelong learning (безперервного навчання) і записувати цікаві ідеї у блокнот для реалізацій своїх найкращих проєктів у майбутньому!

За можливість зустрітися із топовим професіоналом індустрії гостинності факультет висловлює вдячність викладачкам кафедри готельно-ресторанної справи – асистентці Маріанні Маршаленко і доцентці Віті Цирульніковій.

Здобувачі й викладачі щиро вдячні неймовірній Маргариті Січкар за мотиваційний спіч і цінні інсайти ресторанного бізнесу! 

Опублікований: 14-12-2020
Читайте також:
Впевненими кроками до ступеня PhD

6 березня 2025 року здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела науковий семінар на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевненими кроками до ступеня PhD 07 березня 2025

Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі

«Оцінювання впливу на довкілля» – дуже важлива дисципліна для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія». Оцінювання впливу на довкілля або оцінювання впливу на навколишнє середовище призначена для виявлення особливостей, інтенсивності та ступеня небезпечності планованої господарської діяльності будь-якого виду на стан довкілля і здоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі 13 січня 2021

Активність й ініціативність голови студради факультету біотехнології та екологічного контролю відзначені Голосіївською РДА

18-го листопада в Голосіївській районній адміністрації м. Києва відбулася урочиста зустріч, приурочена до Міжнародного дня студента. Щороку в заході беруть участь 15 професійних закладів вищої освіти, розташовані на території району. Івент не оминув і наш університет! Урочистість розпочалася з виступу голови Голосіївської РДА Сергія Садового. У пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність й ініціативність голови студради факультету біотехнології та екологічного контролю відзначені Голосіївською РДА 19 листопада 2020

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг…

Березневі засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» обіцяли бути не лише науковими, але й сповненими креативу та дуже «смачними». Тож, наші юні маркетологи запаслися чаєм, кавою і смаколиками й приступили до обговорення маркетингових інструментів ресторанних закладів. Бажаючих поділитися своїми дослідженнями виявилося більше,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг… 27 березня 2023