Н У Х Т

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

14 грудня 2020

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу мали неймовірну можливість зустрітися online з автентичною і харизматичною Маргаритою Січкар – українською рестораторкою, успішною бізнес-вумен, телезіркою та інфлюенсером.

Це був лекторій в улюбленому студентами форматі питання-відповідь про місію і цінності у ресторанному бізнесі, вибір найкращої концепції ресторану, 5 порад ресторатору-початківцю, психологію і стилі управління рестораном, надійне бізнес-партнерство, діджиталізацію ресторанного бізнесу, ресторанні колаборації майбутнього і чекл-лист успішного ресторатора.

На гостей лекторію чекав спойлер від пані Маргарити про повернення у вітчизняний і міжнародний гастрономічний простір і мрію популяризувати автентичні українські страви у світовому кулінарному просторі.

Новаторка вітчизняного ресторанного бізнесу Маргарита Січкар, яка була однією з перших, хто імплементував програмний продукт R-Keeper і посаду PR-менеджера у своїх ресторанних проєктах, завершила свій виступ-інтерв’ю переліком книг для розвитку бізнес-навичок та особистісного розвитку наших здобувачів вищої освіти.

Лекторка побажала майбутнім фахівцям готельно-ресторанної справи із оптимізмом і вірою у власні сили зустрічати життєві виклики, дотримуватися концепції Lifelong learning (безперервного навчання) і записувати цікаві ідеї у блокнот для реалізацій своїх найкращих проєктів у майбутньому!

За можливість зустрітися із топовим професіоналом індустрії гостинності факультет висловлює вдячність викладачкам кафедри готельно-ресторанної справи – асистентці Маріанні Маршаленко і доцентці Віті Цирульніковій.

Здобувачі й викладачі щиро вдячні неймовірній Маргариті Січкар за мотиваційний спіч і цінні інсайти ресторанного бізнесу! 

Опублікований: 14-12-2020
Читайте також:
Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв

За даними міжнародного рейтингу Ranking WEB of Repositories, опублікованого в січні 2017 року, університетський репозитарій eNUFTIR (Electronic National University of Food Technologies Institutional Repository) посідає 13 позицію із 54 українських електронних архівів і 854 місце серед 2275 інституційних репозитаріїв світу. Станом на 1 січня 2017 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв 25 січня 2017

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали магазин «Le Silpo» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», який є одним із мережі делікатес-маркетів зі стильним дизайном, особливим асортиментом і високими стандартами сервісу. У маркеті представлено товари з близько 100 країн світу, при цьому 70% асортименту нал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі 22 березня 2024

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

З 7 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) стартували публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» заочної форми навчання. Цього року до складу Екзаменаційної комісії долучені викладачі кафедри: к.т.н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври 10 лютого 2022

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021