Н У Х Т

Профорієнтація від першачків: чому варто вступати на біотехнологію до НУХТ

17 жовтня 2023

Профорієнтація від першачків: чому варто вступати на біотехнологію до НУХТ

Марафон профорієнтаційних зустрічей з майбутніми вступниками на факультеті біотехнології та екологічного контролю гідно перейняли першокурсники. Цього разу представником від спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виступила староста академічної групи БТ-1-1 Анастасія Дорошенко. Вона добре розуміє як важко зробити вибір свого покликання, а тому взяла на себе це важливе та хвилююче завдання – розповісти про біотехнологію майбутнім вступникам.

Анастасія побувала у Білоцерківському ліцеї іноземних мов - гімназії №9 й розповіла ліцеїстам про можливості наших студентів, зокрема про дуальну освіту, неформальне навчання, реалізацію себе як науковця, участь у міжнародних програмах і проєктах, а також звернула увагу на дозвілля здобувачів, яке організовує студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю.

Учні ознайомилися з переліком популярних професій за біотехнологічним спрямуванням, а також зі потенційними роботодавцями та партнерами факультету, до яких входять «Фармак», «Дарниця», «Артеріум» та багато інших. Біотехнологи нині можуть себе реалізувати у великій кількості промислових сфер, починаючи з харчової технології та зеленої енергетики, закінчуючи фармацевтикою та косметологією, що відкриває широкий спектр можливостей і робить наших випускників не лише універсальними, а й унікальними «провідниками» своєї справи.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології щиро вдячний адміністрації Білоцерківського ліцею іноземних мов - гімназії №9 за підтримку випускників та активну співпрацю з кафедрою в організації профорієнтаційної зустрічі для учнів випускних класів. Наші викладачі й здобувачі освіти бажають успіху всім учасникам цієї зустрічі та сподіваються, що зустрінуться з ними вже як зі студентами-біотехнологами.

Опублікований: 17-10-2023
Читайте також:
На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

7 жовтня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у режимі Zoom-конференції відбулася зустріч із майбутніми випускниками спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Мирогощанського аграрного коледжу. Випускники отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 жовтня 2021

Чергове поповнення книжкової полиці  студентів-біотехнологів

У видавництві «Ліра-К» вийшов друком новий підручник викладачів кафедри біотехнології і мікробіології – к.б.н., доцента Людмили Буценко, д.б.н., професора Тетяни Пирог. Підручник є першим в Україні виданням для студентів, які навчаються на біотехнологічних спеціальностях університетів, і спеціалістів-біотехнологів. Більшість видань з біологічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полиці студентів-біотехнологів 27 лютого 2018

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

18 грудня 2018 р. відбувся міжкафедральний семінар кафедр біотехнології і мікробіології та екологічної безпеки та охорони праці із залученням членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 Національного університету харчових технологій, на якому аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Микола Івахнюк представив результати досліджень за кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 18 грудня 2018

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 травня 2024 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик провели профорієнтаційну зустріч з 9-11-ми класами спеціалізованої школи №130м. Києва. Викладачі розповіли майбутнім вступникам про престижність здобуття вищої освіти та можливість побудови успішної кар’єри післ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 травня 2024