Н У Х Т

Триває профорієнтація від студентів

20 листопада 2019

Триває профорієнтація від студентів

З метою інформування майбутніх вступників щодо переваг навчання та найкращих моментів студентського життя на кафедрі біотехнології і мікробіології студентка ІV курсу Валерія Бондарчук завітала до учнів 10 та 11 класів Житомирської загальноосвітньої школи № 14 І-ІІІ ступенів, які з цікавістю слухали розповідь про спеціальність біотехнолога.

Студентка захоплено розповіла про можливість отримати не лише теоретичні знання, а й практичні навички майбутнього фаху та вдало їх закріпити під час проходження практики. Школярі дізналися, що саме кафедра біотехнології і мікробіології вже більше ніж півстоліття готує висококваліфікованих фахівців для фармацевтичних і біотехнологічних підприємств України і не тільки, що студенти-біотехнологи НУХТ мають змогу навчатися в сучасних оснащених лабораторіях, використовуючи потужну матеріальну базу кафедри та навчально-методичні видання підготовлені викладацьким колективом кафедри, за якими навчаються біотехнологи по всій Україні.

Далі профорієнтаційний шлях Валерії попрямував до Чернівецького медичного коледжу, де студентів 4 курсу навчання зацікавила можливість вступити на нашу кафедру і опанувати фах біотехнолога у скорочений термін, оскільки багато хто з них хотів би спробувати себе у сфері чогось нового і така можливість припала їм до душі. Валерія наголошувала, що в нашому університеті не просто навчаються, а розвиваються як цілісні особистості, адже кожний студент може додатково займатися справою, що йому подобається: чи це наукова робота, чи спорт, а можливо розкрити свої вокальні дані чи хореографічні здібності, або й навіть знайти в собі таланти акторської майстерності.

Студентка так натхненно запрошувала майбутніх вступників на навчання до НУХТ, що всі присутні на зустрічах виявляли бажанням більше дізнатися про кафедру та університет в цілому відвідавши його у День відкритих дверей, а ще всі бажаючі отримали буклети з детальною інформацією щодо освітніх послуг кафедри біотехнології і мікробіології.

Отже, сподіваємось, що з наступного року ряди біотехнологів поповняться і випускниками відвіданих закладів!

Опублікований: 20-11-2019
Читайте також:
Четвертокурсники-біотехнологи розпочали практичні заняття з дисципліни «Біобезпека та біоетика»

У сучасному світі біоетика стала невід'ємною частиною науки, особливо на тлі швидкого розвитку біотехнологій, медицини та біології. Ця дисципліна допомагає вирішувати правові та моральні виклики, пов’язані з науковими досягненнями та правами людини. Головною метою біоетики є не лише дотримання етичних стандартів у впровадженні нових технологій, але...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи розпочали практичні заняття з дисципліни «Біобезпека та біоетика» 10 вересня 2024

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У нинішні непрості для держави часи одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 13лютого в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 14 лютого 2023

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету

Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Волинського коледжу нашого університету – «молодшим спеціалістам» і «кваліфікованим робітникам». Омріяні дипломи отримали 89 «молодших спеціалістів» спеціальностей «Готельне обслуговування», «Туристичне обслуговування», «Виробництво харчової продукції». Тринадцять випускників одержали дипломи з відз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято дипломованих фахівців відбулося у Волинському коледжі нашого університету 06 лютого 2017

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.  Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи. 04 жовтня 2021