Вивчення вибіркової дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для магістрантів», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочалося з гостьової лекції, яку на запрошення лекторки дисципліни, доцентки Наталії Фалендиш прочитав виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин.
Здобувачі освіти ознайомилися із законодавчою базою України щодо виробництва та перероблення органічної харчової продукції, основними напрямками органічного виробництва, підзаконними актами, які прийнято в державі відповідно до діючого законодавства. Лектор звернув увагу слухачів на зміни в європейському законодавстві, що є важливими при експортуванні української органічної продукції.
Викладений матеріал викликав зацікавленість здобувачів і спонукав до обговорення. Здобувачі ще раз переконалися у перспективності обраної професії.
Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність Андрію Коняшину за багаторічне співробітництво та підтримку і сподівається на подальшу співпрацю із Федерацією органічного руху України.