Н У Х Т

Туристичними стежками Європи

29 вересня 2020

Туристичними стежками Європи

Напередодні Всесвітнього дня туризму учасники Євроклубу Волинського фахового коледжу НУХТ здійснили віртуальну подорож туристичними стежками Європи.

Студенти групи ГРС-21 під керівництвом викладача Оксани Харковської розробили цікаві англомовні презентації про відомі та незнайомі пам’ятки архітектури та природи у європейських країнах.

Частина євроклубівців презентувала різні види туризму, які розвинені в Хорватії, Боснії та Герцеговині, Італії, Франції та Швейцарії. Учасники  переглянули відео англійською мовою про цікаві туристичні місця, які варто відвідати кожному, хто подорожує Європою.

На завершення студенти мали змогу перевірити свої знання, вгадуючи країни за фотографіями їх пам’яток культури. Така вікторина була цікавою та пізнавальною для усіх учасників.

Опублікований: 29-09-2020
Читайте також:
Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася науково-практична конференція «Інноваційні технології  готельно-ресторанної сфери». Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відео-конференції на платф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти 26 травня 2022

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм!

Ще шість освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти нашого університету були успішно акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. На засіданні, що відбулося 30 травня, за результатами розгляду акредитаційних справ були одностайно ухвалені рішення щодо надання акредитації бакалаврським осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм! 05 червня 2023

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Перший день зими – прекрасний привід для зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти, цьогорічними випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» вирішили на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції і влаштували онлайн-спілкування. Доцентки Віра Зуйко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 02 грудня 2020

Педагогічний хист викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулися відкриті заняття. Професорка, д.т.н. Марина Білько прочитала лекцію «Виробництво мадери» з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 4» для здобувачів 4 курсу збірної групи ТБ-4+СК напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Лекція проходила у вигляді ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний хист викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 жовтня 2020