Н У Х Т

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

27 липня 2020

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

З 14 по 17 липня 2020 року асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольга Горчакова пройшла курси підвищення кваліфікації за темою «Програмування контроллерів  SIMATIC S7-1200, S7-1500» у навчальному центрі  німецької компанії «Festo».

Метою навчання було ознайомлення з принципами роботи  новітніх мехатронних систем автоматизації на базі контролерів  SIMATIC S7-1200 та SIMATIC S7-1500. Ключовим практичним елементом даного курсу була робота зі спеціалізованим додатком TIA Portal.  Слухачі училися  проєктувати мехатронні системи, налаштовувати їх роботу,  експлуатувати та обслуговувати.

Особлива увага  була приділена вивченню сучасних мов проєктування – LAD і FBD. Після завершення навчання був успішно зданий тест і отриманий сертифікат міжнародного зразка.

Отриманні знання та вміння  дозволять у подальшому удосконалити дисципліни  кафедри мехатроніки та пакувальної техніки для студентів напрямку «Мехатроніка».

Вітаємо асистента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольгу Горчакову з вдалим закінченням підвищення кваліфікації! Зичимо нових творчих досягнень і сподіваємося, що набуті знання будуть активно використовуватися під час проведення практичних і лабораторних занять, підготовки навчально-методичних матеріалів та науково-дослідної  роботи зі студентами.

Опублікований: 27-07-2020
Читайте також:
Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 травня 2021

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій. На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів. Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився 02 липня 2020

Практичний досвід в ембріональній імунобіотехнології здобула магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Починаючи з третього вересня, магістри другого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології поспішали не на пари, а на практику. Соломії Миколів пощастило проходити її на підприємстві «БіоТестЛаб». Уже кілька десятиліть ця компанія займається розробленням і виробництвом вакцин і препаратів для тварин. Це перший виробник ветеринарних продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід в ембріональній імунобіотехнології здобула магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 08 жовтня 2018

Unicheck – помічник на стражі плагіату

Незабаром настане час захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів здобувачів на отримання освітнього ступеня «Бакалавр». Робота з підготовки до цієї значущої події на кафедрі біотехнології і мікробіології кипить: здобувачі в тисячний раз перечитують дипломи і виправляють знайдені помилки, а секретарі екзаменаційної комісії готуються до п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Unicheck – помічник на стражі плагіату 26 травня 2020