Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України.
От і першокурсники разом із наставником групи, доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук відвідали «Водно-інформаційний центр» (Музей води), який є екологічно-просвітницьким закладом і одним із найвідвідуваніших музеїв Києва.
Про значення питної води для нашого життя, проблеми пов’язані з її браком, а також про вирішення цих проблем на побутовому рівні розповіла працівник Музею, пані Тетяна. Студенти були в захваті від цікавої і змістовної екскурсії, інтерактивних експозицій Музею та коропів Кої.