Н У Х Т

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники

08 січня 2019

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники

Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України.

От і першокурсники разом із наставником групи, доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук відвідали «Водно-інформаційний центр» (Музей води), який є екологічно-просвітницьким закладом і одним із найвідвідуваніших музеїв Києва.

Про значення питної води для нашого життя, проблеми пов’язані з її браком, а також про вирішення цих проблем на побутовому рівні розповіла працівник Музею, пані Тетяна. Студенти були в захваті від цікавої і змістовної екскурсії, інтерактивних експозицій Музею та коропів Кої.

Опублікований: 08-01-2019
Читайте також:
Міністерство освіти пропонує для обговорення проект нової редакції Українського правопису

Українська національна комісія з питань правопису запропонувала до уваги громадськості проект нової редакції Українського правопису. Проект документа оприлюднений Міністерством освіти і науки. Автори Українського правопису зазначають, що він розроблений на фундаменті української правописної традиції з урахуванням новітніх мовних явищ, що набувають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство освіти пропонує для обговорення проект нової редакції Українського правопису 16 серпня 2018

Таємниці приготування кави для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Чергове заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства, кафе-кулінарії «Merry Cook», з авторською кавовою картою від топового баристи Антона Дихніча. Виїзний практикум з технології кави і кавових напоїв для студентів провів бариста Ілля Грушеви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці приготування кави для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 11 квітня 2018

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня 24 січня 2019

Наші науковці можуть стати членами Наукової ради Національного фонду досліджень

Розпочався перший етап запуску роботи Національного фонду досліджень (НФД) – відбір кандидатів до Наукової ради Фонду. Відповідний конкурс оголосив Науковий комітет Нацради з питань розвитку науки і технологій. Саме він є Наглядовою радою НФД і повинен на конкурсних засадах обрати Наукову раду Фонду. Висувати кандидатів на конкурс можуть: - Націо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці можуть стати членами Наукової ради Національного фонду досліджень 20 липня 2018