Н У Х Т

Важливі поради майбутнім спеціалістам

22 жовтня 2021

Важливі поради майбутнім спеціалістам

20 жовтня 2021 року кафедрою економічної теорії була проведена онлайн-зустріч здобувачів різних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління з регіональним директором з продажу компанії «Vonage» (США) Павлом Салатюком (Німеччина).

Під час спілкування спікер поділився власним досвідом і зазначив особливості роботи американської компанії «Vonage» на німецькому ринку постачальників комунікаційних послуг, порівняв умови роботи на різних посадах із перевагами та недоліками в німецькій і американській компаніях.

 Здобувачі отримали важливі і, головне, корисні поради, як досягти успіху в роботі майбутнім фахівцям (вітчизняних і міжнародних компаній), які знання, навички та особисті якості важливо для цього застосовувати.

Павло Салатюк наголосив на необхідності постійного навчання, що є особливо важливим у сучасних умовах і, враховуючи власний досвід, сформулював основні рекомендації самовдосконалення та досягнення успіху в майбутній кар’єрі: отримувати та постійно оновлювати здобуті знання; бути проактивним; вивчати іноземні мови, насамперед, англійську; вміти спілкуватися; знати і використовувати сучасні технології; отримувати реальний досвід і корисні зв’язки.

Зустріч була активною, змістовною та цікавою для слухачів. Численна студентська аудиторія отримала корисні компетентні відповіді на свої запитання.

Опублікований: 22-10-2021
Читайте також:
Гарні новини щодо нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр.

11 грудня 2020 р. Європейська Комісія підтримала політичну угоду, досягнуту між Європейським Парламентом і державами-членами ЄС щодо нової Програми Еразмус+ на 2021-2027 рр. Зараз переговори триалогу завершені та юридичні документи передані для остаточного затвердження Європейським Парламентом і Радою. Завдяки бюджету понад 26 мільярдів євро, нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарні новини щодо нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. 15 грудня 2020

Яскраве дозвілля наших студентів

Поки випускники бакалаврату складають вступні випробування до магістратури, студенти молодших курсів, успішно склавши сесію, а деякі спеціальності, і завершивши практику, насолоджуються літнім відпочинком. Сонячна погода спонукала зібратися групу МЯ ІІІ-1 разом із куратором, доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксаною Топчій на ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраве дозвілля наших студентів 19 липня 2018

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

В університеті триває локальний моніторинг освітньо-професійних програм. 11 лютого колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провів засідання кафедри, на якому обговорив три освітні програми та подальшу їх актуалізацію щодо підготовки фахівців у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн

П’ятий рік поспіль у червні наш університет стає осередком спілкування,  збагачення новими даними, ідеями, викликами, знайомств із новими друзями, партнерами, колабораторами у рамках Міжнародної літньої школи Жана Моне. Її тема 2021 року – Європейська Зелена Угода та Економіка Замкненого Циклу: Виклики для України. Школа працює в рамках проєктів пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн 22 червня 2021