Н У Х Т

Важливі поради майбутнім спеціалістам

22 жовтня 2021

Важливі поради майбутнім спеціалістам

20 жовтня 2021 року кафедрою економічної теорії була проведена онлайн-зустріч здобувачів різних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління з регіональним директором з продажу компанії «Vonage» (США) Павлом Салатюком (Німеччина).

Під час спілкування спікер поділився власним досвідом і зазначив особливості роботи американської компанії «Vonage» на німецькому ринку постачальників комунікаційних послуг, порівняв умови роботи на різних посадах із перевагами та недоліками в німецькій і американській компаніях.

 Здобувачі отримали важливі і, головне, корисні поради, як досягти успіху в роботі майбутнім фахівцям (вітчизняних і міжнародних компаній), які знання, навички та особисті якості важливо для цього застосовувати.

Павло Салатюк наголосив на необхідності постійного навчання, що є особливо важливим у сучасних умовах і, враховуючи власний досвід, сформулював основні рекомендації самовдосконалення та досягнення успіху в майбутній кар’єрі: отримувати та постійно оновлювати здобуті знання; бути проактивним; вивчати іноземні мови, насамперед, англійську; вміти спілкуватися; знати і використовувати сучасні технології; отримувати реальний досвід і корисні зв’язки.

Зустріч була активною, змістовною та цікавою для слухачів. Численна студентська аудиторія отримала корисні компетентні відповіді на свої запитання.

Опублікований: 22-10-2021
Читайте також:
Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 травня 2023

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» 18 квітня 2018

Як сучасними інструментами розвитку туризму відтворити національну ідентичність –  кейс-лекція від стейкхолдера

20 березня здобувачі магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», освітньо-професійної бакалаврської програми «Туризм» та магістерської освітньої програми «Туризм і рекреація» вивчили кейси розвитку туризму, реалізовані за ініціативи керівника проєктів з питань залучення інвест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасними інструментами розвитку туризму відтворити національну ідентичність – кейс-лекція від стейкхолдера 21 березня 2024

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам

3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Він є ініціатором та організатором цілої низки майстер-класів від бренд-шефів ресторанів міста Суми, що відбувалися на базі нашого коледжу. Максим вирішив провести власний майстер-клас, адже сам колись працював у сфері ресторанного бізнесу. Він розповів студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам 03 квітня 2018