Н У Х Т

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика

19 жовтня 2020

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика

Практика закріплює теорію. З такими напутніми словами підійшли студенти-магістранти 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології до проходження практики на ПрАТ «Індар».

ПрАТ «Індар» – одне з найбільших фармацевтичних підприємств України, що отримало «Національний сертифікат GMP», а це в свою чергу свідчить про високу якість виготовленої продукції. Виробництво інсуліну – складний біотехнологічний процес. Запровадити повний технологічний цикл виробництва інсулінів – від субстанції до готових лікарських форм – змогли лише декілька заводів у світі. І серед них – ПрАТ «Індар». Сучасне технічне оснащення цехів та ІТ-технології дозволяють керувати процесами виробництва, здійснювати постійний контроль якості продукції та автоматично документувати результати моніторингу, досягаючи максимальної чистоти субстанції інсуліну для вироблення лікарських препаратів найвищої якості.

Для всього суспільства 2020 рік став роком змін і роком нового бачення світу, нових реалій та способу пристосування до нових умов. І у плани наших практикантів, а їх на «Індар» цього разу вирушило четверо – Максим Івасенко, Володимир Годлевський, Ігор Хоменко і Дарія Приймак, пандемія внесла свої корективи, й хвилювання щодо можливості побачити підприємство з середини були не безпідставні.

На початку практики їх зустрів працівник відділу кадрів Максим Галкін. Він пояснив, що, на жаль, у зв’язку з пандемією, потрапити «за лаштунки», у саме серце заводу не вдасться. Оскільки керівництво намагається мінімізувати ризики поширення інфекції серед персоналу, адже завод має надважливе значення.

Здобувачі активно спілкувалися з провідними фахівцями «Індару», отримуючи відповіді на всі питання, що цікавлять майбутніх випускників і потенційних співробітників.

Магістранти не без гордості відзначили, що могли з легкістю говорити з досвідченими фахівцями практично на рівних про основні аспекти і нюанси самого виробництва, про його інженерну складову, маючи за плечима лише набутий в університеті багаж знань. Їм дали чітко зрозуміти, що багато підприємств фармацевтичної галузі зацікавлені у спеціалістах такого профілю, серед них і ПрАТ «Індар».

Шість тижнів практики дозволили впевнитися у належній базовій теоретичній і практичній підготовці, отриманій на кафедрі біотехнології і мікробіології, яка дозволить вдало стартувати на професійному шляху, і в результаті мати успішну кар’єру. Тож тепер здобувачі кажуть, що практика – це можливість зазирнути у власне професійне майбутнє.

Практиканти висловлюють щиру вдячність рідній кафедрі та фахівцям ПрАТ «Індар» за отриману можливість зазирнути за лаштунки одного з фармацевтичних гігантів і вдосконалити свої практичні навички!

Опублікований: 19-10-2020
Читайте також:
Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи лекторки навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки лабораторні заняття з для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду». У межах теми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття в умовах ресторанних підприємств для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 10 листопада 2023

Дні франкофонії на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Наприкінці березня і на початку квітня в світі відзначаються Дні франкофонії. На жаль, в умовах тотального локдауну щорічний фестиваль «Французька весна в Києві» не проводиться уже другий рік, але доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування, викладачка французької мови Світлана Мусійчук разом із четвертокурсниками спеціальності «Туризм»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дні франкофонії на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 13 квітня 2021

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 травня 2022 року відбувся гостьовий лекторій від менеджерки проєкту «Hotel Matrix» Єлізавети Рудельової для здобувачів освіти другого курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». До освітнього онлайн-івенту також долучилися першокурсники у рамка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 травня 2022

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

10-12 вересня 2019 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2019 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, 28-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 20-та Міжнародна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019 22 серпня 2019