Н У Х Т

Команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяла участь у міжнародному фестивалі

12 червня 2018

Команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяла участь у міжнародному фестивалі

У Полтаві відбувся міжнародний фестиваль «Полтавська галушка», присвячений брендовій страві Полтави – галушкам. Для участі у святі були запрошені заклади ресторанного господарства міста та області, а також кухарі з Грузії і Китаю. Взяти участь у цьому заході запропонували і колективу Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.

Викладачі циклової комісії зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» Надія Надточій та Оксана Палаш разом зі студентами представляли навчальний заклад смачними галушками. Страву роздавали всім бажаючим безкоштовно.

Гості свята із задоволенням смакували галушки під побажання «смачного». Їх приготувала разом зі студентами викладач Ірина Бобровська.

 

Опублікований: 12-06-2018
Читайте також:
Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку 24 лютого 2020

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022 року у межах нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» для здобувачів освіти міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася гостьова лекція від Організаторки Університету Управління, МВА-викладачки, бізнес-консультантки з питань організації управління та мотивації персоналу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean 14 листопада 2022

Міжнародні стандарти управління безпечністю опанували здобувачі у рамках сертифікатного курсу

Здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах вивчення дисциплін «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» і «Харчова та санітарна токсикологія» взяли участь у сертифікатному курсі «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», організованому через платформу Udemy за пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти управління безпечністю опанували здобувачі у рамках сертифікатного курсу 22 вересня 2023