Н У Х Т

Команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяла участь у міжнародному фестивалі

12 червня 2018

Команда Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяла участь у міжнародному фестивалі

У Полтаві відбувся міжнародний фестиваль «Полтавська галушка», присвячений брендовій страві Полтави – галушкам. Для участі у святі були запрошені заклади ресторанного господарства міста та області, а також кухарі з Грузії і Китаю. Взяти участь у цьому заході запропонували і колективу Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.

Викладачі циклової комісії зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» Надія Надточій та Оксана Палаш разом зі студентами представляли навчальний заклад смачними галушками. Страву роздавали всім бажаючим безкоштовно.

Гості свята із задоволенням смакували галушки під побажання «смачного». Їх приготувала разом зі студентами викладач Ірина Бобровська.

 

Опублікований: 12-06-2018
Читайте також:
Волонтерська допомога військовим

Волонтерський рух допомоги українським військовим виник із початком збройної агресії Російської Федерації проти України. Працівники та студенти Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж НУХТ» долучилися до нього ще в 2014 році. Вони плели сітки для маскування техніки та бліндажів військових, передавали  на схід України прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтерська допомога військовим 23 листопада 2021

Пропонується підписати звернення до виконавчої директорки ЮНІСЕФ

Шановні колеги, Пропонуємо підписати звернення вчителів України до виконавчої директорки ЮНІСЕФ з пропозицією: • відкрито засудити злочини російських окупантів проти дітей України;• повідомити світову спільноту про злочини російських окупантів проти дітей України;• подати позови до міжнародних судів про порушення з боку Росії прав дітей України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропонується підписати звернення до виконавчої директорки ЮНІСЕФ 09 березня 2022

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино»

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у відкритті нової сучасної дегустаційної зали у приміщенні Наукового Центру «Український Інститут Вина». Дегустаційна зала облаштована відповідно до сучасних норм і стандартів і, без сумніву, стане одним із основних професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино» 02 вересня 2021

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника

Нещодавно на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся надзвичайно цікавий практичний майстер-клас «Сучасні крафтові тенденції в світі аквакультури та гідробіонтів» від фахівців ТОВ «Українська креветка». ТОВ «Українська креветка» – еко-ферма на Київщині, де вирощують у промислових масштабах найбільші у світі креветки Макробрахіум Розе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника 13 червня 2025