Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч із майбутніми вступниками фахівця кафедри готельно-ресторанної справи

07 грудня 2018

Профорієнтаційна зустріч із майбутніми вступниками фахівця кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи активно просувають ім’я університету серед майбутніх вступників. Зокрема, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль зустрілась із випускним курсом Коледжу ресторанного господарства НУХТ. Для студентів коледжу викладач прочитала пізнавальну лекцію, в ході якої ознайомила старшокурсників із правилами вступу, інформацією щодо спеціальностей в університеті та на факультеті, особливостями навчання та перспективами працевлаштування для випускників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Всі отримали рекламно-інформаційний матеріал, а Ольга Коваль заохотила майбутніх вступників завітати до університету або на сторінки університету та факультету в соціальних мережах для більш глибшого розуміння переваг навчання у провідному технічному закладі вищої освіти України. Студенти виявили неабиякий інтерес до продовження навчання у НУХТ і наприкінці зустрічі задавали багато питань.

Приємним фактом є зацікавленість вступників у комунікації із нашим вишем після особистого знайомства з викладачами НУХТ і дружніх бесід про цікаве студентське життя.

Тож, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завжди чекають вступників у гості.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини». Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 28 лютого 2019

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ розпочинає співпрацю з Міжнародним коледжем індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Болгарія)

16 квітня 2018 року відбулася зустріч керівництва Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ з директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія,  м. Варна) Петром Сиротіним. Основною метою зустрічі було питання розвитку міжнародного співробітництва, що передбачає обмін досвідом з органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ розпочинає співпрацю з Міжнародним коледжем індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Болгарія) 16 квітня 2018

Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів

5 квітня під егідою Української асоціації Римського клубу та Київського міжнародного економічного форуму відбулася Конференція наукової молоді Young Scientists Conference 2.0 (YSC) «Економічне майбутнє України». Конференція об’єднала понад 400 студентів-економістів і викладачів із провідних університетів з усієї країни, відібраних за результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів 09 квітня 2019

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників

Дипломне проектування – завжди напружений і відповідальний період у житті студентів, час підтвердження того, які знання вони отримали за роки навчання за спеціальністю. Захисти дипломних проектів ОКР «Молодший спеціаліст» за спеціальностями «Обслуговування комп'ютерних систем та мереж»,  «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників 27 червня 2018