Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч із майбутніми вступниками фахівця кафедри готельно-ресторанної справи

07 грудня 2018

Профорієнтаційна зустріч із майбутніми вступниками фахівця кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи активно просувають ім’я університету серед майбутніх вступників. Зокрема, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль зустрілась із випускним курсом Коледжу ресторанного господарства НУХТ. Для студентів коледжу викладач прочитала пізнавальну лекцію, в ході якої ознайомила старшокурсників із правилами вступу, інформацією щодо спеціальностей в університеті та на факультеті, особливостями навчання та перспективами працевлаштування для випускників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Всі отримали рекламно-інформаційний матеріал, а Ольга Коваль заохотила майбутніх вступників завітати до університету або на сторінки університету та факультету в соціальних мережах для більш глибшого розуміння переваг навчання у провідному технічному закладі вищої освіти України. Студенти виявили неабиякий інтерес до продовження навчання у НУХТ і наприкінці зустрічі задавали багато питань.

Приємним фактом є зацікавленість вступників у комунікації із нашим вишем після особистого знайомства з викладачами НУХТ і дружніх бесід про цікаве студентське життя.

Тож, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завжди чекають вступників у гості.

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ»

20-23 березня 2018 р. на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація», участь у якому взяла і команда студентів нашого університету. Честь НУХТ захищали студенти магістратури зі спеціалізації «Якість, станда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка НУХТ – переможець V Української олімпіади з менеджменту в рамках глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» 27 березня 2018

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

17 листопада в рамках проведення Дня відкритих дверей університету викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Алла Башта та асистенти Світлана Камінська і Артем Ущаповський провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!». Оскільки спеціалізація «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 листопада 2018

Студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління виборола грант програми ЕРАЗМУС+ на навчання у Польщі

Конкурс на участь у програмі ЕРАЗМУС+ завершено. 12 грудня поточного року за результатами роботи комісії перемогу отримала студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління Вікторія Литвинова. Щодо самої програми – слід нагадати, що це окреме вікно фінансування для України від ЄС на два останні конкурси програми Еразмус+ 2019-2020 рр. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління виборола грант програми ЕРАЗМУС+ на навчання у Польщі 17 грудня 2018

Серпневі новинки презентує Науково-технічна бібліотека університету

У розділі «Інформаційна діяльність» на офіційному сайті Науково-технічної бібліотеки університету розміщений Інформаційний бюлетень, що містить відомості про літературу, отриману фондами бібліотеки у серпні поточного року. Нові надходження згруповані за розділами УДК. Цього місяця підручники, посібники, монографії, електронні ресурси отримані з: н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серпневі новинки презентує Науково-технічна бібліотека університету 28 серпня 2018