Н У Х Т

Новорічний подарунок для нашого колективу: акредитовані 14 освітньо-професійних програм магістерського рівня вищої освіти

30 грудня 2022

Новорічний подарунок для нашого колективу: акредитовані 14 освітньо-професійних програм магістерського рівня вищої освіти

27 грудня на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти були прийняті рішення про акредитацію 14 освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти нашого університету.

Приємний новорічний подарунок у вигляді сертифікатів про акредитацію отримали гаранти та робочі групи з розроблення освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій – «Технології продуктів бродіння і виноробства» (гарант – професор Віталій Прибильський, «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» (гарантка – професорка Тамара Носенко), «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (гарант – професор Віталій Шутюк), «Технології зберігання, консервування та переробки молока» (гарантка – професорка Галина Поліщук), «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» (гарант – професор Василь Пасічний), «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» (гарантка – професорка Галина Сімахіна), «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» (гарант – професор Олександр Бессараб), Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого – «Електротехнічні системи електроспоживання» (гарант – доцент Юрій Чорний), «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» (гарантка – доцентка Олена Чепелюк), «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» (гарант – доцент Олексій Губеня), «Інжиніринг харчових виробництв» (гарант – професор Микола Якимчук) та Навчально-наукового інституту економіки і управління – «Менеджмент персоналу» (гарантка – доцентка Ліана Мазник), «Облік і аудит» (гарантка – доцентка Людмила Духновська) і «Фінанси, банківська справа та страхування» (гарантка – професорка Лада Шірінян).

Нагадаємо, експертні групи НАЗЯВО працювали в університеті з 1 по 12 листопада. Протягом своїх візитів вони зустрічалися з адміністрацією університету, академічним персоналом, членами Ради молодих вчених НУХТ і студентського самоврядування, здобувачами освіти за другим рівнем вищої освіти, стейкхолдрами і фахівцями сервісних підрозділів. До спілкування були запрошені науково-педагогічні працівники, що безпосередньо відповідають за зміст освітніх програм, а також викладають на цих програмах. Крім того, експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою, що використовується під час реалізації освітніх програм, здійснивши віртуальний тур навчальними аудиторіями, комп’ютерними класами, де дізналися про ліцензійне програмне забезпечення навчального процесу й наукових досліджень, науково-технічною бібліотекою університету, студентським містечком, їдальнями.

За успішними акредитаціями наших освітніх програм стоїть спільна кропітка й відповідальна робота усього колективу університету. Тож вітаємо гарантів, робочі групи з їх розроблення та усіх причетних!

Опублікований: 30-12-2022
Читайте також:
Екскурс в історію альма матер

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» (груп ХЧ-1-3 і ХЧ-1-4) відвідали разом зі своїми кураторами – викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Музей НУХТ. Екскурсію до історії альма матер провела завідувачка Музею Людмила Бойко. Головним завданням Музею, що розпочав роботу 8 листопада 2014 року, є привер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурс в історію альма матер 29 квітня 2024

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права

Насиченим видався минулий тиждень для студентів і викладачів кафедри економіки і права, які відвідували галузеві підприємства та й про дозвілля не забували. Для кожного зі студентів НУХТ знайомство з технологіями виробництва на практиці є важливою і цікавою складовою навчання. Тож студенти кафедри, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений тиждень на кафедрі економіки і права 09 грудня 2019

Другокурсники відкрили для себе Франкофонію

20 березня увесь франкомовний світ відзначає Міжнародний день Франкофонії. Що ж таке франкофонія? З лінгвістичної точки зору є дві лексеми – Франкофонія (з великої літери) і франкофонія (з маленької літери), які, відповідно, означають дещо різні поняття. Термін «Франкофонія» (з великої літери) означає сукупність УРЯДІВ, країн і офіційних інстанцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники відкрили для себе Франкофонію 21 березня 2025

Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення

Осінь – барвиста і чудова пора, якою потрібно насолоджуватись. Ось і студенти групи ХЧ-3-14ск разом зі своїм наставником, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганною Березовою відвідали Ботанічний сад імені О. Фоміна. Студенти пройшлись парковою зоною та у науковій зоні мали змогу побачити дивовижні рослини з тропічних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення 18 вересня 2019