Н У Х Т

Новорічний подарунок для нашого колективу: акредитовані 14 освітньо-професійних програм магістерського рівня вищої освіти

30 грудня 2022

Новорічний подарунок для нашого колективу: акредитовані 14 освітньо-професійних програм магістерського рівня вищої освіти

27 грудня на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти були прийняті рішення про акредитацію 14 освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти нашого університету.

Приємний новорічний подарунок у вигляді сертифікатів про акредитацію отримали гаранти та робочі групи з розроблення освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій – «Технології продуктів бродіння і виноробства» (гарант – професор Віталій Прибильський, «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» (гарантка – професорка Тамара Носенко), «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (гарант – професор Віталій Шутюк), «Технології зберігання, консервування та переробки молока» (гарантка – професорка Галина Поліщук), «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» (гарант – професор Василь Пасічний), «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» (гарантка – професорка Галина Сімахіна), «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» (гарант – професор Олександр Бессараб), Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого – «Електротехнічні системи електроспоживання» (гарант – доцент Юрій Чорний), «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» (гарантка – доцентка Олена Чепелюк), «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» (гарант – доцент Олексій Губеня), «Інжиніринг харчових виробництв» (гарант – професор Микола Якимчук) та Навчально-наукового інституту економіки і управління – «Менеджмент персоналу» (гарантка – доцентка Ліана Мазник), «Облік і аудит» (гарантка – доцентка Людмила Духновська) і «Фінанси, банківська справа та страхування» (гарантка – професорка Лада Шірінян).

Нагадаємо, експертні групи НАЗЯВО працювали в університеті з 1 по 12 листопада. Протягом своїх візитів вони зустрічалися з адміністрацією університету, академічним персоналом, членами Ради молодих вчених НУХТ і студентського самоврядування, здобувачами освіти за другим рівнем вищої освіти, стейкхолдрами і фахівцями сервісних підрозділів. До спілкування були запрошені науково-педагогічні працівники, що безпосередньо відповідають за зміст освітніх програм, а також викладають на цих програмах. Крім того, експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою, що використовується під час реалізації освітніх програм, здійснивши віртуальний тур навчальними аудиторіями, комп’ютерними класами, де дізналися про ліцензійне програмне забезпечення навчального процесу й наукових досліджень, науково-технічною бібліотекою університету, студентським містечком, їдальнями.

За успішними акредитаціями наших освітніх програм стоїть спільна кропітка й відповідальна робота усього колективу університету. Тож вітаємо гарантів, робочі групи з їх розроблення та усіх причетних!

Опублікований: 30-12-2022
Читайте також:
Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін успішно завершила міжнародне наукове стажування

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда успішно пройшла міжнародне наукове стажування в режимі онлайн «Сучасні методи навчання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та глобальні тенденції» в Університеті фінансів, бізнесу та підприємництва (VUZF) (Софія, Республіка Болгарія). Під час стажування філологиня о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін успішно завершила міжнародне наукове стажування 09 червня 2021

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції!

Магістрантка-біотехнологиня першого року навчання Анастасія Охмакевич успішно виступила із доповіддю «Дія суміші поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 з ефірними оліями на двовидові біоплівки» на XVIII Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», що відбул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції! 29 травня 2024

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи

11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми. Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи 15 червня 2020

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС). Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» 18 січня 2024