Н У Х Т

Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками

02 грудня 2019

Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками

Молоді науковці гуртка «BIOTECH» не втрачають нагоди поділитися із широким загалом результатами своїх досліджень. Тож взяли участь у VIII Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії», яка працювала поза межами Національного університету харчових технологій.

Свої здобутки оприлюднили студенти ІV курсу В’ячеслав Черепанський, Анна Зварич і Ганна Ярова, магістранти І та ІІ року навчання Наталія Клименко, Марина Ярош, Сергій Вискірко, Максим Танана, Анна Мартинюк, Іван Янчук, Ігор Ключка, а також здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» Андрій Вороненко, Євген Харченко, Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька. Загалом у збірці тез конференції опубліковані 13 робіт наших біотехнологів.

Конференція дозволила реалізувати свої ідеї і показати, що наша наукова молодь з легкістю може вийти із зони комфорту і з гордістю представити свої наукові здобутки.

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
Наукова діяльність продовжується

Напередодні повномасштабного вторгнення російської армії на територію України здобувачі магістерської програми спеціальності «Туризм» готували тези до участі у зимовій сесії Міжнародної  Кapпaтcькoï Школи «Університетська освіта на шляху до сталого розвитку: чисте довкілля і безпека життєдіяльності», запланованої для проведення на 24-27 лютого 2022...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова діяльність продовжується 22 квітня 2022

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій

28 жовтня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція на тему «Гідроліз крохмалю: сутність процесу, продукти, використання в харчових технологіях», яку у рамках вивчення дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3» прочитав для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології» к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій 29 жовтня 2024

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене. Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах 23 січня 2017