Н У Х Т

Осінні Біотехнологічні студії НУХТ: відкриваємо світ науки разом!

29 жовтня 2024

Осінні Біотехнологічні студії НУХТ: відкриваємо світ науки разом!

Сезон осінніх Біотехнологічних студій відкрито! Нагадаємо студії, організовані за підтримки корпорації Артеріум, проводяться вже не перший рік і дають свої плоди, адже школярі неодноразово згадують про них у соцмережах та деякі вже не вперше у нас в гостях.

Розклад першого дня обіцяв насичену програму, що включала лекції та практичні заняття з провідними фахівцями галузі. З вітальним словом до учасників звернулася деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак.

Потім учасники проєкту познайомилися один із одним завдяки міні-інтерактиву, коли з рук в руки передавався мікрофон, і кожний мав сказати своє ім’я й щось цікаве про себе.

Далі слово взяли представники Корпорації «Артеріум». Присутні дізналися про новітні біотехнології від спікера Ігора Ключки. Він розповів гостям про свій шлях у цій сфері, про види біотехнології, про те, як можна дійсно досягнути того, чого бажаєш всім серцем.

Також до розповіді доєдналася Марина Герасименко, яка запропонувала учасникам класну можливість продумати проєкт популяризації біотехнології серед школярів і запропонувала поділитися на команди й обрати собі ментора-студента, який буде курувати їх до завершення проєкту. Після короткої, але дуже «смачної» перерви на каву з цукерками та канапками, приємними розмовами та фонтанами ідей, школярі могли обговорити почуте та обмінятися ідеями.

Наприкінці на школярів чекав розіграш призів від спонсорів заходу – Корпорації «Артеріум».

Перший день Біотехнологічних студій завершився вебінаром «Проєкти на максимум: як досягти успіху в біотехнології», де учасники дізналися про реальні кейси та отримали цінні поради від експертів.

Цей день став початком захоплюючої подорожі до світу біотехнологій, і це тільки початок!

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 червня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведено екзамен з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів 2 курсу денної форми навчання. Екзамен відбувся в онлайн-форматі для забезпечення ідентифікації особи здобувача за допомогою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 червня 2020

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій. Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій 12 вересня 2019

Емоції: вороги чи помічники – з’ясовували наші здобувачі

Ні для кого не секрет, що від нашого настрою, почуттів та емоцій залежить дуже багато, але далеко не кожний може керувати ними чи хоча б «тримати себе в руках» у найбільш відповідальні моменти. Тому важко оцінити вагу тих знань, які мали нагоду отримати від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL студенти-біотехнологи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Емоції: вороги чи помічники – з’ясовували наші здобувачі 30 листопада 2020

Магістрант НУХТ – Best Chef Junior!

15-16 жовтня 2025 року базі Державного торговельно-економічного університету відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2025». Організатори заходу – Громадська спілка «Український кулінарний союз» та Державний торговельно-економічний університет запросили до участі фахові коледжі та профільні кафедри з усіх університетів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант НУХТ – Best Chef Junior! 17 жовтня 2025