Н У Х Т

Осінні Біотехнологічні студії НУХТ: відкриваємо світ науки разом!

29 жовтня 2024

Осінні Біотехнологічні студії НУХТ: відкриваємо світ науки разом!

Сезон осінніх Біотехнологічних студій відкрито! Нагадаємо студії, організовані за підтримки корпорації Артеріум, проводяться вже не перший рік і дають свої плоди, адже школярі неодноразово згадують про них у соцмережах та деякі вже не вперше у нас в гостях.

Розклад першого дня обіцяв насичену програму, що включала лекції та практичні заняття з провідними фахівцями галузі. З вітальним словом до учасників звернулася деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак.

Потім учасники проєкту познайомилися один із одним завдяки міні-інтерактиву, коли з рук в руки передавався мікрофон, і кожний мав сказати своє ім’я й щось цікаве про себе.

Далі слово взяли представники Корпорації «Артеріум». Присутні дізналися про новітні біотехнології від спікера Ігора Ключки. Він розповів гостям про свій шлях у цій сфері, про види біотехнології, про те, як можна дійсно досягнути того, чого бажаєш всім серцем.

Також до розповіді доєдналася Марина Герасименко, яка запропонувала учасникам класну можливість продумати проєкт популяризації біотехнології серед школярів і запропонувала поділитися на команди й обрати собі ментора-студента, який буде курувати їх до завершення проєкту. Після короткої, але дуже «смачної» перерви на каву з цукерками та канапками, приємними розмовами та фонтанами ідей, школярі могли обговорити почуте та обмінятися ідеями.

Наприкінці на школярів чекав розіграш призів від спонсорів заходу – Корпорації «Артеріум».

Перший день Біотехнологічних студій завершився вебінаром «Проєкти на максимум: як досягти успіху в біотехнології», де учасники дізналися про реальні кейси та отримали цінні поради від експертів.

Цей день став початком захоплюючої подорожі до світу біотехнологій, і це тільки початок!

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
Важливі етичні норми нагадали магістрантам гаранти освітніх програм

Минулий тиждень на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції був присвячений академічній доброчесності. Гаранти магістерських освітніх програм – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» доценка Наталія Ющенко та «Технології в ресторанному господарстві» професор Олег Кузьмін і доцентка кафедри Ірина Корецька провели зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі етичні норми нагадали магістрантам гаранти освітніх програм 09 вересня 2024

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

Хоча 12 березня 2020 р., у зв’язку з оголошеним у нашому університеті карантином не відбувся Ярмарок вакансій, фахівці Володимир-Волинської птахофабрики торгівельної марки «ЕПІКУР» все одно завітали на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки. Хоча їм і не вдалося зустрітися зі здобувачами, вони мали плідну бесіду з викладачами кафедри, доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 13 березня 2020

Успішно долають останні етапи в отриманні диплома бакалавра з хімічних технологій четвертокурсники

Студенти 4 курсу, що навчаються за спеціальністю «Хімічні технології та інженерія», цикл залікової сесії завершили захистами курсових робіт із дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів», які проходили на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. До складу Екзаменаційної комісії, яку очолила до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно долають останні етапи в отриманні диплома бакалавра з хімічних технологій четвертокурсники 07 травня 2019

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023