Н У Х Т

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

22 травня 2020

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету.

Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо.

Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада коледжу врахувала виклики сьогодення й творчо, відповідально підійшла до вирішення питання. Організувала challenge «Вишивана моя Україна» між студентами відділень.

Усі з гордістю та радістю приймали естафету.

Онлайн відзначили свято і у Полтавському фаховому коледжі НУХТ та Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Викладачі та студенти вдягали вишиванки, фотографувалися поодинці та разом із членами своєї родини, читали на камеру вірші українських поетів.

Зауважимо, що всі члени нашого багатотисячного колективу дуже сумують за живим спілкуванням із друзями, викладачами, з ностальгією згадують часи, коли були разом, у соціальних мережах викладають спільні фото, зроблені під час минулих заходів.

Щоденно, а особливо під час пандемії, людям необхідні позитивні емоції, налаштування на добрі справи, підтримка один одного, а також ми повинні не забувати, що кожний із нас є маленьким пагоном, з якого виростає Україна!

Опублікований: 22-05-2020
Читайте також:
Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

Міністерство освіти і науки України звернулося до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти з клопотанням про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році. Приємно, що Комісією з відбору претендентів на здобуття Премії була відібрана робота молодих науковців кафедри технології молока і молочних продуктів нашог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році 14 серпня 2019

Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін»

Тривала і плідна співпраця єднає кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів і фінську фірму «Лейпурін», за сприяння якої вже кілька років на кафедрі діє лабораторія, оснащена новітнім хлібопекарським і кондитерським обладнанням. Ця лабораторія слугує не лише для проведення навчальних занять для студентів різних курсів, але й стала т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін» 12 листопада 2018

Цього року система е-вступу працювала без збоїв

Під час вступної кампанії 2018 року система реєстрації електронних кабінетів працювала без збоїв, тож і вступники, і приймальні комісії могли комфортно в ній працювати. На цьому наголосила міністр освіти Лілія Гриневич під час прес-конференції, присвяченій підсумкам вступної кампанії. «Я хочу зауважити, що, мабуть, найбільш приємною новацією вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цього року система е-вступу працювала без збоїв 10 серпня 2018

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 242 «Туризм» з 4 по 24 червня 2018 року студенти ІІ курсу були направлені на кращі готельні підприємства України для проходження виробничої практики. Цьогоріч серед баз практик були готелі: «Hilton Kyiv», «Фермонт Гранд Готель», «Сіті Хо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни 26 червня 2018