Н У Х Т

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

22 травня 2020

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету.

Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо.

Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада коледжу врахувала виклики сьогодення й творчо, відповідально підійшла до вирішення питання. Організувала challenge «Вишивана моя Україна» між студентами відділень.

Усі з гордістю та радістю приймали естафету.

Онлайн відзначили свято і у Полтавському фаховому коледжі НУХТ та Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Викладачі та студенти вдягали вишиванки, фотографувалися поодинці та разом із членами своєї родини, читали на камеру вірші українських поетів.

Зауважимо, що всі члени нашого багатотисячного колективу дуже сумують за живим спілкуванням із друзями, викладачами, з ностальгією згадують часи, коли були разом, у соціальних мережах викладають спільні фото, зроблені під час минулих заходів.

Щоденно, а особливо під час пандемії, людям необхідні позитивні емоції, налаштування на добрі справи, підтримка один одного, а також ми повинні не забувати, що кожний із нас є маленьким пагоном, з якого виростає Україна!

Опублікований: 22-05-2020
Читайте також:
Вступники до бакалаврату на відкриті конкурсні пропозиції зараховані до університету

Вступники на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та на основі ступенів «молодший спеціаліст», «молодший бакалавр», «фаховий молодший бакалавр», які отримали рекомендації до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб на відкриті конкурсні пропозиції і підтвердили вибір місця навчання, зараховані д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату на відкриті конкурсні пропозиції зараховані до університету 16 серпня 2024

Атестація аспірантів

На засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів атестували аспірантів. Презентації результатів наукових досліджень представили Оксана Дорожинська на тему «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрі», Марія Грицевіч на тему «Дослідження реологічних та структурно-механічних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація аспірантів 18 травня 2022

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку 24 лютого 2020

Фінське стажування наших студенток

Добігло кінця стажування здобувачок бакалаврської освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» у Фінляндії на підприємствах провідного виробника паперової і картонної упаковки – компанії Metsa Board. Разом зі студентами Берлінського університету прикладних наук здобувачки освіти нашого університету протяг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінське стажування наших студенток 06 червня 2025