Н У Х Т

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

22 травня 2020

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету.

Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо.

Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада коледжу врахувала виклики сьогодення й творчо, відповідально підійшла до вирішення питання. Організувала challenge «Вишивана моя Україна» між студентами відділень.

Усі з гордістю та радістю приймали естафету.

Онлайн відзначили свято і у Полтавському фаховому коледжі НУХТ та Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

Викладачі та студенти вдягали вишиванки, фотографувалися поодинці та разом із членами своєї родини, читали на камеру вірші українських поетів.

Зауважимо, що всі члени нашого багатотисячного колективу дуже сумують за живим спілкуванням із друзями, викладачами, з ностальгією згадують часи, коли були разом, у соціальних мережах викладають спільні фото, зроблені під час минулих заходів.

Щоденно, а особливо під час пандемії, людям необхідні позитивні емоції, налаштування на добрі справи, підтримка один одного, а також ми повинні не забувати, що кожний із нас є маленьким пагоном, з якого виростає Україна!

Опублікований: 22-05-2020
Читайте також:
Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29 червня 2021 року затверджене рішення вчених рад закладів вищої освіти про присвоєння вченого звання. По нашому університету присвоєні вчені звання: Олександрі Нєміріч і Наталії Фроловій - професорок кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукціїВірі Зуйко та Ірині Силці – доценток к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента 08 липня 2021

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни

6 березня феєричне видовище розгорнулося на сцені актової зали університету. Колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку, студенти та гості НУХТ вітали жінок із 8 Березня, й презентували свої творчі подарунки. Розпочався вечір із теплого щирого вітання першого проректора університету Володимира Ярового. А далі сл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий концерт отримали у подарунок жінки університету з нагоди свята весни 06 березня 2018

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань

9 серпня розпочалася SUES Summer School, розрахована на представників редколегій наукових журналів, співробітників академічних видавництв, бібліотекарів. Літня школа організована у межах ініціативи Supporting Ukrainian Editorial Staff (SUES) і працюватиме протягом серпня-вересня 2022 року. Формат цього проєкту передбачає проведення вебінарів украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань 11 серпня 2022

Завершення весняних Біотехнологічних студій

Останній день феєричних весняних Біотехнологічних студій, реалізованих за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», відбувся на території постійних партнерів кафедри біотехнології і мікробіології АТ «Київмедпрепарат» («Артеріум»). На початку зустрічі фахівчиня з навчання та розвитку персоналу Марина Герасименко запропонувала учасникам пройти б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершення весняних Біотехнологічних студій 11 квітня 2024