Н У Х Т

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

25 лютого 2019

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідження та напрацювання об’єднані спільною метою – розвитком аюрведичного харчування в Україні.

Екзаменаційна комісія, що перевіряла компетентність студентів-аюрведистів, була представлена викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – завідувачем кафедри, доцентом Олександрою Нєміріч, професором Наталією Фроловою, доцентом Наталією Ющенко, асистентом Ганною Березовою. Очолював комісію відомий фахівець у галузі дієтичного та оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Академії медичних наук України Віталій Корзун.

Попри всі складнощі, що виникали під час просування таємничими та незвіданими стежками аюрведичної науки, студенти кафедри довели, що гідні отримати освітній ступінь «Магістр». Відштовхуючись від продуктів, що складають сировинну базу України, молоді науковці розробили ряд продуктів, які повністю задовольняють вимоги аюрведичного харчування.

Кафедра вітає магістрантів із блискучим завершенням навчання і бажає їм впевнено крокувати у щасливе майбутнє!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
Унікальний досвід співпраці викладачів з платформою International Center of Informatics and Computer Science

16 квітня на платформі International Center of Informatics and Computer Scienc) відбулося засідання The 6th International Conference on Computer Science, Engineering and Education Applications (6-ої Міжнародної конференції з комп'ютерних наук, техніки та освітніх програм, Варшава, Польща).           Організаторами та спонсорами конференції виступи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальний досвід співпраці викладачів з платформою International Center of Informatics and Computer Science 19 квітня 2023

NUFT Career Chance 2025 – запуск успішної кар’єри!

У фокусі уваги нашого колективу не тільки високоякісна підготовка фахівців для різних галузей, але й перспективи наших випускників на ринку праці. Безумовно, важливою складовою, професійного зростання є самоосвіта, відвідування різноманітних вебінарів, зустрічей і напрацювання хорошого нетворкінгу. Зважаючи на значну цифровізацію в компаніях та поя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

NUFT Career Chance 2025 – запуск успішної кар’єри! 04 листопада 2025

Звітують та обирають студентське самоврядування на факультеті біотехнології та екологічного контролю

На факультеті біотехнології та екологічного контролю 17 квітня відбулася звітна конференція студентів, на якій були присутні 55 осіб – представники від своїх академічних груп, а також заступники декана факультету Юрій Резніченко та Оксана Ничик. Голосування проходило шляхом підняття мандатів. Конференція розпочалася з обрання головуючого, секретар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують та обирають студентське самоврядування на факультеті біотехнології та екологічного контролю 18 квітня 2019

Як менеджери персоналу розпізнавали фейки і дезінформацію

Здобувачі освіти першого, другого та третього курсів освітньої програми «Менеджмент персоналу» в рамках дисциплін «HR-навігатор», «Підприємництво та соціальні проєкти», «Івент менеджмент» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту Юлією Гринюк і Оленою Безпалько відвідали інтерактивну виставку #ДезАут. Виставка є прикладом успішно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як менеджери персоналу розпізнавали фейки і дезінформацію 03 жовтня 2025