Н У Х Т

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

25 лютого 2019

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідження та напрацювання об’єднані спільною метою – розвитком аюрведичного харчування в Україні.

Екзаменаційна комісія, що перевіряла компетентність студентів-аюрведистів, була представлена викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – завідувачем кафедри, доцентом Олександрою Нєміріч, професором Наталією Фроловою, доцентом Наталією Ющенко, асистентом Ганною Березовою. Очолював комісію відомий фахівець у галузі дієтичного та оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Академії медичних наук України Віталій Корзун.

Попри всі складнощі, що виникали під час просування таємничими та незвіданими стежками аюрведичної науки, студенти кафедри довели, що гідні отримати освітній ступінь «Магістр». Відштовхуючись від продуктів, що складають сировинну базу України, молоді науковці розробили ряд продуктів, які повністю задовольняють вимоги аюрведичного харчування.

Кафедра вітає магістрантів із блискучим завершенням навчання і бажає їм впевнено крокувати у щасливе майбутнє!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулися захисти магістрантами денної та заочної форм навчання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових виробництв». Наукові дослідження здобувачів були направлені на вирішення актуальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість 29 лютого 2024

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 21 вересня 2023

Тривають студентські наукові пошуки

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує роботу науковий гурток під керівництвом професорки Вікторії Дорохович.  Учасники гуртка, здобувачі третього курсу під час онлайн-засідань гуртка обрали перспективні напрями розроблення кондитерських виробів. Були обрані такі те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають студентські наукові пошуки 16 травня 2022

Бакалаври-економісти представили кваліфікаційні роботи на попередні захисти

У студентів молодших курсів кафедри економіки і права активно проходить модульний тиждень та іспити, а випускники 4 курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» спеціальності 051 «Економіка» успішно пройшли попередній захист кваліфікаційних робіт для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». На цьогорічних випускників чекало багато в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-економісти представили кваліфікаційні роботи на попередні захисти 12 червня 2020