Н У Х Т

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

22 квітня 2024

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Ліаною Мазник також побували на Міжнародному форумі харчової промисловості та упаковки.

Вони ознайомилися із сучасними трендами щодо пакування, маркування та обладнання для харчової промисловості, прогресивними рецептурами хлібопекарської галузі.

Особливий інтерес викликали компанії, представники яких є випускниками НУХТ різних років і спеціальностей і до сьогодні співпрацюють у різних формах з університетом. Це компанії – ТОВ ALTUNTOP УКРАЇНА (поставки та продаж обладнання для хлібопекарень і кондитерських підприємств), ТОВ АЛЬФА- ХЛІБ (виробництво сумішей для хлібопекарської та кондитерської промисловостей), Всеукраїнська асоціація пекарів (діючий асоціативний орган, створений для координації спільних дій у напрямку посилення ринкових позицій підприємств-членів Асоціації, активного захисту і лобіювання їх інтересів на всеукраїнському та регіональних рівнях).

Фахівці цих компаній ознайомили майбутніх ейчарів із напрямками своєї діяльності, кадровими проблемами та перспективами розвитку. Приємним бонусом стала дегустація продукції.

Також здобувачі поцікавилися новинками в технологіях маркування харчової продукції, питаннями безпеки процесів виробництва харчових продуктів та оптимізації виробництва.

Викладачка і студенти вдячні організаторам виставки за можливість безпосереднього спілкування з експертами харчової галузі та можливість ознайомлення з технічними і технологічними інноваціями.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету 30 квітня 2024

Не LEAN-уємося та розвиваємося

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша виграла квиток на відвідування масштабного заходу LEAN SUMMIT 2024, направленого на популяризацію Lean на вітчизняних підприємствах, що був організований Lean інститутом України і проходив у КВЦ «Парковий». На саміті виступили провідні українські компанії – «Молокія», «Аврора», «UBC Gro...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не LEAN-уємося та розвиваємося 20 вересня 2024

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» під керівництвом доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексія Пилипенка 16 грудня 2024 року завершили монтаж і пусконалагоджувальні роботи теплового насосу на базі кондиціонеру Mitsubishi. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025 17 грудня 2024

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція

24 листопада в університеті відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яку традиційно щоосені проводять на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. До роботи конференції долучилися науковці із провідних профільних закладів вищої освіти Польщі, Словакії, Грузії т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція 25 листопада 2020