Н У Х Т

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

22 квітня 2024

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Ліаною Мазник також побували на Міжнародному форумі харчової промисловості та упаковки.

Вони ознайомилися із сучасними трендами щодо пакування, маркування та обладнання для харчової промисловості, прогресивними рецептурами хлібопекарської галузі.

Особливий інтерес викликали компанії, представники яких є випускниками НУХТ різних років і спеціальностей і до сьогодні співпрацюють у різних формах з університетом. Це компанії – ТОВ ALTUNTOP УКРАЇНА (поставки та продаж обладнання для хлібопекарень і кондитерських підприємств), ТОВ АЛЬФА- ХЛІБ (виробництво сумішей для хлібопекарської та кондитерської промисловостей), Всеукраїнська асоціація пекарів (діючий асоціативний орган, створений для координації спільних дій у напрямку посилення ринкових позицій підприємств-членів Асоціації, активного захисту і лобіювання їх інтересів на всеукраїнському та регіональних рівнях).

Фахівці цих компаній ознайомили майбутніх ейчарів із напрямками своєї діяльності, кадровими проблемами та перспективами розвитку. Приємним бонусом стала дегустація продукції.

Також здобувачі поцікавилися новинками в технологіях маркування харчової продукції, питаннями безпеки процесів виробництва харчових продуктів та оптимізації виробництва.

Викладачка і студенти вдячні організаторам виставки за можливість безпосереднього спілкування з експертами харчової галузі та можливість ознайомлення з технічними і технологічними інноваціями.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна»

8 листопада 2023 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів за участі ТОВ «Хр. Хансен Україна», яке є офіційним представником данської компанії Chr. Hansen A/S, відбулося семінарське заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу навчання освітньо-професійної програми «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар для магістрантів від фахівця компанії «Хр. Хансен Україна» 09 листопада 2023

У пошуку нових ефективних методів викладання викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Цьогоріч відповідно до Умов прийому до ЗВО іспити у формі ЗНО складатимуть вступники у магістратуру майже всіх спеціальностей. Студенти НУХТ не є виключенням, усі вони складатимуть ЄВІ (єдиний вступний іспит) з іноземної мови – вступне випробування за технологією ЗНО. Тому викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування, а особливо ті, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку нових ефективних методів викладання викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 24 лютого 2020

Онлайн-екскурсії патріотичного та професійного спрямування

Днями відбулася чергова онлайн-кураторська зустріч викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, асистентки Тетяни Федоренко з академічною групою ОП-3-7+ск. Викладачка кафедри разом зі здобувачами освіти обговорила поточні умови навчання в університеті, особливості модульного та семестрового контролю, безпекову ситуацію, а також розповіла пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсії патріотичного та професійного спрямування 16 грудня 2022