Н У Х Т

Менеджери-першокурсники доторкнулися до історичної спадщини України

29 вересня 2021

Менеджери-першокурсники доторкнулися до історичної спадщини України

Здобувачі 1 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент» у рамках дисципліни «Історія і культура України» разом із викладачкою кафедри гуманітарних дисциплін, доценткою Оксаною Силкою нещодавно відвідали одну з найголовніших християнських святинь Східної Європи, історичний центр Київської митрополії - Софійській собор.

Собор святої Софії – Премудрості Божої, Софія Київська або Софійський собор – християнський собор у центрі Києва, пам’ятка української архітектури та монументального живопису другого десятиріччя 11 ст. (1011-1018 рр.), одна з небагатьох уцілілих споруд часів Київської Русі.

Здобувачі побачили чудову давню архітектуру і найповніший у світі ансамбль оригінальних мозаїк і фресок ХІ ст. – 260 кв. м мозаїк і 3000 кв. м фресок. Вони є справжніми шедеврами світового мистецтва. Велич і неповторна краса Св. Софії створили славу справжнього дива світу. Він закохує в себе з першого погляду і залишається у серці назавжди.

Софія дає нам знати, якими були наші предки, і якими мусимо бути ми. 

Опублікований: 29-09-2021
Читайте також:
Четвертокурсники-рекламісти отримали консультації щодо переддипломної практики

На кафедрі маркетингу відбулася онлайн-консультація щодо оформлення звітної документації з переддипломної практики для студентів 4 курсу. Викладачі актуалізували програмні вимоги й наголосили на важливості врахування умов пандемії й карантину.  Зокрема здобувачі освітнього ступеня «бакалавр»  спеціальності 061 «Журналістика» («Реклама та зв'язки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-рекламісти отримали консультації щодо переддипломної практики 04 травня 2020

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 грудня 2019

У реалії роботи виробництва «Carlsberg Ukraine» зазирнули третьокурсники-експерти

Здобувачі третього курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», з цікавістю досліджують усі тонкощі фаху і завжди раді заглянути у реалії роботи виробництва, адже попереду у них надзвичайно важливий етап – випускний четвертий курс. 24 квітня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У реалії роботи виробництва «Carlsberg Ukraine» зазирнули третьокурсники-експерти 25 квітня 2024

Хімічна кінетика – основа процесів і технологій харчових виробництв

На кафедрі харчової хімії продовжується цикл надзвичайно цікавих відкритих занять. Лекція з дисципліни «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях Модуль 1. Загальна і неорганічна хімія», яку прочитала для здобувачів груп ТІ-1-7, 8, 9 старша викладачка Христина Чебаненко 22-го жовтня, була присвячена вивченню хімічної кінетики та рівноваги...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічна кінетика – основа процесів і технологій харчових виробництв 22 жовтня 2021