Н У Х Т

Менеджери-першокурсники доторкнулися до історичної спадщини України

29 вересня 2021

Менеджери-першокурсники доторкнулися до історичної спадщини України

Здобувачі 1 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент» у рамках дисципліни «Історія і культура України» разом із викладачкою кафедри гуманітарних дисциплін, доценткою Оксаною Силкою нещодавно відвідали одну з найголовніших християнських святинь Східної Європи, історичний центр Київської митрополії - Софійській собор.

Собор святої Софії – Премудрості Божої, Софія Київська або Софійський собор – християнський собор у центрі Києва, пам’ятка української архітектури та монументального живопису другого десятиріччя 11 ст. (1011-1018 рр.), одна з небагатьох уцілілих споруд часів Київської Русі.

Здобувачі побачили чудову давню архітектуру і найповніший у світі ансамбль оригінальних мозаїк і фресок ХІ ст. – 260 кв. м мозаїк і 3000 кв. м фресок. Вони є справжніми шедеврами світового мистецтва. Велич і неповторна краса Св. Софії створили славу справжнього дива світу. Він закохує в себе з першого погляду і залишається у серці назавжди.

Софія дає нам знати, якими були наші предки, і якими мусимо бути ми. 

Опублікований: 29-09-2021
Читайте також:
Із новітніми технологіями, обладнанням та інгредієнтами познайомилися третьокурсники кафедри технології консервування

15 вересня 2021 року, після тривалого періоду навчання в онлайн-форматі, здобувачі вищої освіти груп ТК-3-9 і ТК-3-9 ск відвідали 29-ту Міжнародну спеціалізовану виставку обладнання та технологій для харчової промисловості «Inprodmash-2021» та 21-у Міжнародну виставку пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «Upakovka». В експозиції «Inprod...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новітніми технологіями, обладнанням та інгредієнтами познайомилися третьокурсники кафедри технології консервування 16 вересня 2021

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

9-10 лютого у Президент готелі (м. Київ) відбулась ІV міжнародна конференція «Сучасні технології соєвої індустрії», організатором якої є компанія «Експерт-агро». Робота конференції відбувалась у змішаному форматі – частина доповідачів та учасників брали участь дистанційно в online-режимі. Проте, значна кількість учасників приїхала для живого спілк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 лютого 2022

Великодній кошик для воїнів

Студенти та викладачі Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ традиційно взяли активну участь у волонтерській акції підтримки воїнів Збройних сил України напередодні Великоднього свята. У такі буремні часи воїни особливо потребують нашої уваги та підтримки. Адже сьогодні кожний захисник на вогненних рубежах виборює право на життя українц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодній кошик для воїнів 22 квітня 2022

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників

6 лютого викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова і доцентка Ірина Корецька в рамках кваліфікаційної програми «Сенсорне оцінювання якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів дегустаторів» Інституту післядипломної освіти НУХТ, провели лекційно-практичні заняття, на яких познайомили співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників 07 лютого 2025