Н У Х Т

Про якість та безпечність харчових продуктів

04 листопада 2019

Про якість та безпечність харчових продуктів

Ще одна подія відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології – доцент кафедри Ольга Слободян прочитала відкриту лекцію «Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів» з дисципліни «Біобезпека та якість продуктів харчування» для здобувачів-магістрів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Лектор із використанням мультимедійної презентації вичерпно і цікаво подала матеріал про законодавчі вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, мікробіологічні та фізико-хімічні ризики їх забруднення, основні методи оцінювання харчових продуктів.

Харчування завжди було найвагомішим чинником, який впливає на стан здоров’я людини. Проблеми «харчування і здоров’я», «харчування і хвороби» тісно взаємопов’язані. Що таке якісний харчовий продукт? Чи безпечний продукт? Яким виробникам ринку харчової продукції можна довіряти? Ці та інші питання стали предметом обговорення студентів і присутніх – завідувачки кафедри біотехнології і мікробіології, професора Тетяни Пирог і викладачів кафедри

Лекція виявилася цікавою і пізнавальною для студентів, а колеги-викладачі та фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко оцінили науково-методичний рівень лектора й побажали наснаги у професійній діяльності. 

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника

Осінь – завжди хвилююча пора для магістрантів, адже попереду на них чекає чимало нових челенджів, нових знань і відкриттів. Перший рік навчання розпочинався із надважливого етапу – вибору тематики майбутнього магістерського проєкту та кропіткого написання обґрунтування роботи. Тепер, коли магістрантами опановані фундаментальні дисципліни курсу, опр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістрантів на АТ «Фармак»: якість продукції починається з ретельного вибору постачальника 29 вересня 2021

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019

6 квітня студенти групи МО-4-2 взяли участь у першому всеукраїнському хакатоні, організованому представником молочної галузі – компанією «Lactalis» в Україні. Студенти у командах вирішували поставлені підприємствами завдання, брали участь у брейн-штормах і працювали над бізнес-кейсами. Під кінець заходу студенти презентували учасникам і топ-менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019 08 квітня 2019

На шляху удосконалення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На розширеному засіданні кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, модерованому завідувачкою кафедри Людмилою Кривопляс-Володіною, було детально проаналізовано результати локального моніторингу освітньо-професійних програм (ОПП) «Прикладна механіка» для обох освітніх ступенів – «бакалавр» і «магістр». Цей аналіз ґрунтувався на матриці SWOT, яка д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху удосконалення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 лютого 2024

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації

6 грудня 2024 р. Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 21 грудня Всесвітнім Днем Медитації. До його відзначення долучились викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка на запрошення ГО «Інститут Heartfulness» в Україні. Медитація – стародавня практика, що виникла на територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації 27 грудня 2024