Н У Х Т

Про якість та безпечність харчових продуктів

04 листопада 2019

Про якість та безпечність харчових продуктів

Ще одна подія відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології – доцент кафедри Ольга Слободян прочитала відкриту лекцію «Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів» з дисципліни «Біобезпека та якість продуктів харчування» для здобувачів-магістрів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Лектор із використанням мультимедійної презентації вичерпно і цікаво подала матеріал про законодавчі вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, мікробіологічні та фізико-хімічні ризики їх забруднення, основні методи оцінювання харчових продуктів.

Харчування завжди було найвагомішим чинником, який впливає на стан здоров’я людини. Проблеми «харчування і здоров’я», «харчування і хвороби» тісно взаємопов’язані. Що таке якісний харчовий продукт? Чи безпечний продукт? Яким виробникам ринку харчової продукції можна довіряти? Ці та інші питання стали предметом обговорення студентів і присутніх – завідувачки кафедри біотехнології і мікробіології, професора Тетяни Пирог і викладачів кафедри

Лекція виявилася цікавою і пізнавальною для студентів, а колеги-викладачі та фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко оцінили науково-методичний рівень лектора й побажали наснаги у професійній діяльності. 

Опублікований: 04-11-2019
Читайте також:
Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019». У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців. Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси 14 листопада 2019

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів 05 квітня 2024

Особливості роботи фахівця зі страхування розкрив першокурсникам-фінансистам випускник кафедри, а нині – провідний спеціаліст

Хто може розповісти про секрети професійної діяльності краще, ніж вчорашній студент, який ще в студентські роки почав опановувати тонкощі страхової справи, а сьогодні є вже фахівцем страхової компанії? Тож до студентів 1-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи завідувача кафедри Лади Шірінян завітав випускн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості роботи фахівця зі страхування розкрив першокурсникам-фінансистам випускник кафедри, а нині – провідний спеціаліст 30 жовтня 2019

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції протягом 2023 року працював студентський науковий гурток «Якість і безпечність» (наукові керівники – професор Олег Кузьмін і доцентка Наталія Стукальська), за результатами роботи якого опубліковані чотири розділи у закордонних колективних монографіях, присвячених питанням якості та безпечнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року 20 грудня 2023