Н У Х Т

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

02 квітня 2025

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Система управління якості. Міжнародні стандарти» від керівниці відділу контролю якості виробництва FOZZY Group Ольги Мручковської.

Питання, що були висвітлені на лекції, зацікавили здобувачів і викладачів багатьох освітньо-професійних програм. На лекції були присутні здобувачі освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології органічних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання і переробки зерна».

Спікерка приділила увагу темі сучасних вимог до якості і безпечності харчових продуктів, законодавчих вимог до впровадження систем менеджменту на підприємствах харчового ланцюга, міжнародних стандартів безпечності, визнаних найкращими практиками, наводила приклади застосування новітніх виробничих практик у мережі «Сільпо».

Висловлюємо щиру вдячність Ользі Мручковській за представлений сучасний і змістовний матеріал лекції та всім організаторам заходу й сподіваємося на наступні, не менш цікаві та необхідні зустрічі і подальше співробітництво.

Опублікований: 02-04-2025
Читайте також:
Pre-university Business School у Навчально-науковому інституті економіки і управління

29-30 жовтня у Навчально-науковому інституті економіки і управління відбулася професійна школа для абітурієнтів «Pre-university Business School». Захід зібрав майбутніх студентів, які у форматі інтерактивних сесій мали змогу ознайомитися з освітніми програмами інституту та визначитися з подальшим вибором спеціальності. Протягом двох днів учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Pre-university Business School у Навчально-науковому інституті економіки і управління 31 жовтня 2024

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика»

23-24 листопада 2023 року на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика», у якій взяли участь викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу – завідувачка кафедри, доцентка Ірина Мельник і професорка Іри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика» 28 листопада 2023

Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання

В університеті триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання. Відповідні рекомендації на зарахування надаються вступникам, які не вступили на бюджет, починаючи з 9 серпня. Приймальна комісія університету змінює статуси заяв вступників, які рекомендовані до зарахування на контракт, з «Допущено» на статус «Рекомендовано (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання 10 серпня 2023

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта» та за підтримки проекту «Німецько-українська співпраця ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 листопада 2019