Н У Х Т

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

05 липня 2022

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

За програмою підтримки науковців із України в Японії триває стажування асистентки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті.

Університет заснований у 1877 році як перший Імператорський університет. У складі університету 12 факультетів, на яких навчаються близько 28 тисяч студентів. Токійський університет входить до складу Міжнародного альянсу дослідницьких університетів.

Після вторгнення російської федерації на територію нашої держави Токійським університетом була відкрита програма екстреної допомоги для науковців і здобувачів освітніх ступенів, які знаходяться в групі ризику. За цією програмою і проходить стажування  Світлана Ковальчук у дослідницькій лабораторії кафедри прикладної хімії Вищої школи інженерії. Програма передбачає проведення спільних досліджень із науковцями університету за тематикою «Цифровий біоаналіз для контролю безпечності харчових продуктів».

Результати стажування наша викладачка зможе інтегрувати у навчальний процес із дисциплін, які викладаються на кафедрі готельно-ресторанної справи – «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві», «Крафтові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства», «Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Учені з Японії надзвичайно переймаються питаннями безпеки науковців і здобувачів освіти в Україні та сприяють активній співпраці. 

Опублікований: 05-07-2022
Читайте також:
НУХТ утретє став володарем Кубка України з пляжного футболу серед ЗВО!

З 11 по 13 липня у місті Києві, в Гідропарку відбувся Кубок України з пляжного футболу серед студентів закладів вищої освіти. У запеклій боротьбі перемогу і Кубок України з пляжного футболу серед чоловічих команд студентів ЗВО виборола збірна нашого університету, і це – вже третій кубок за останні 4 роки! Перед цим команда НУХТ ставала володарями ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ утретє став володарем Кубка України з пляжного футболу серед ЗВО! 14 липня 2023

Еко-біотехнології майбутнього: досвід від науковців Університету Ополе

15 квітня студенти-біотехнологи та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології долучилися до неймовірно цікавої лекції «Метаболічний потенціал мікроорганізмів для екологічних біотехнологій» доцентки Інституту інженерії навколишнього середовища та біотехнології Університету Ополе (Польща), докторки Віри Говорухи. Лекція була прочитана в межах в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еко-біотехнології майбутнього: досвід від науковців Університету Ополе 16 квітня 2025

Про вимоги ЄС до органічної продукції дізнавалися фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь в органічній конференції «Українська органічна продукція та ринок ЄС», організованій компанією «Eurofins Agro Testing Ukraine» за інформаційної підтримки Федерації органічного руху України. Захід відбувся у рамках Органічного тижня  в У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги ЄС до органічної продукції дізнавалися фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 вересня 2018

Методичний семінар на підтримку якісної підготовки бакалаврів освітньої програми «Технології харчування»

Для здобувачів 4 курсу освітньої програми «Технології харчування» відбувся методичний семінар «Врахування принципів HACCP при написанні бакалаврських кваліфікаційних робіт». Захід був організований викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції за участі стейкхолдерів освітньої програми. До участі у семінарі долучилися завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичний семінар на підтримку якісної підготовки бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» 09 червня 2025