Н У Х Т

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

05 липня 2022

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи стажується у Токійському університеті (Японія)

За програмою підтримки науковців із України в Японії триває стажування асистентки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті.

Університет заснований у 1877 році як перший Імператорський університет. У складі університету 12 факультетів, на яких навчаються близько 28 тисяч студентів. Токійський університет входить до складу Міжнародного альянсу дослідницьких університетів.

Після вторгнення російської федерації на територію нашої держави Токійським університетом була відкрита програма екстреної допомоги для науковців і здобувачів освітніх ступенів, які знаходяться в групі ризику. За цією програмою і проходить стажування  Світлана Ковальчук у дослідницькій лабораторії кафедри прикладної хімії Вищої школи інженерії. Програма передбачає проведення спільних досліджень із науковцями університету за тематикою «Цифровий біоаналіз для контролю безпечності харчових продуктів».

Результати стажування наша викладачка зможе інтегрувати у навчальний процес із дисциплін, які викладаються на кафедрі готельно-ресторанної справи – «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві», «Крафтові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства», «Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Учені з Японії надзвичайно переймаються питаннями безпеки науковців і здобувачів освіти в Україні та сприяють активній співпраці. 

Опублікований: 05-07-2022
Читайте також:
Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech»

22 квітня в рамках дисципліни «Молекулярна біотехнологія» для магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» відбулася гостьова лекція «Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики» від провідного фахівця напряму агрогеноміки компанії «BioLabTech» Вадима Копича. Лекція відбулась у формі дискусії, а фахівець у доступній фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech» 23 квітня 2019

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес

Дія. Бізнес – масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року проєкт реалізується Мінцифрою спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту. 2 листопада 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес 03 листопада 2023

Завершилася соціальна акція «I help homeless animals», ініційована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Міні-притулок для тварин «Кошкин Дом» влаштував марафон «Перетворись на чарівника для тварин притулку», до якого долучилася кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації. Старший викладач кафедри Наталія Божок організувала в університеті соціальну акцію «I help homeless animals», впродовж якої були зібрані та передані до притулку 30 кіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася соціальна акція «I help homeless animals», ініційована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 18 грудня 2018

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці 19 лютого розпочалися захисти магістерських робіт студентів денної форми навчання. Першими були студенти спеціальності 101 «Екологія» освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці 20 лютого 2019