Н У Х Т

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ

30 травня 2020

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ

30 травня відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ, який, враховуючи карантинні обмеження, цього разу відбувався у форматі прямого ефіру на каналі в Instagram та відеоконференцій на сервісі ZOOM.

Докладно про наш навчальний заклад розповіла учасникам заходу начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олена Подобій.

Про цьогорічні правила прийому до закладів вищої освіти, умови вступу до нашого вишу та особливості цьогорічної вступної компанії йшлося у виступі директора Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького.

Студентське дозвілля, спорт, гуртожитки, академічну мобільність презентував голова студентської ради університету Олександр Висоцький. Після його виступу відбувся вже традиційний під час днів відкритих дверей розіграш призів від студради для учасників заходу, що зареєструвалися для розіграшу. А таких було 82 із різних куточків України. За допомогою програми-генератора, тут же у прямому ефірі були визначені 10 переможців, що стали щасливими володарями екосумок із символікою НУХТ і спецподарунками від студентської ради. Призи будуть надіслані «Новою поштою» до учасників розіграшу у Київ, Полтаву, Сваляву, Житомир, Південноукраїнськ, Фастів та інші населені пункти.

Далі усі охочі могли приєднатися до спілкування з деканами факультетів, директорами навчально-наукових інститутів, завідувачами і викладачами випускових кафедр під час відеоконференцій.

Факультет біотехнологій та екологічного контролю ґрунтовно представили і докладно відповіли на усі питання декан факультету Наталія Грегрічак, завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог, доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Вячеслав Харченко.  

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем презентували декан Андрій Форсюк і викладачі кафедр автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління й інформаційних систем.

Цікаву й насичену презентацію за випусковою спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» представив заступник завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх.

Заступник завідувача кафедри інформаційних систем Олена Харкянен і доцент Андрій Мошенський, крім надзвичайно захопливого представлення спеціальності «Комп’ютерні науки», відповідали на дещо нестандарті питання щодо співпраці з хіміками і як перевестися з економічного вишу.

Яскраву презентацію факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу супроводжували докладні пояснення заступників декана факультету Наталії Бондар, Віти Цирульнікової, відповідальної за профорієнтаційну роботи Віри Зуйко, завідувачки кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Олександри Нєміріч, доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Мірзодаєвої.

Навчально-науковий інститут харчових технологій представили директор Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Роман Кириленко.

Ґрунтовну презентацію про Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого представив і докладно презентував майбутнім вступникам сайт університету і сайт інституту директор інституту Сергій Блаженко. Його виступ доповнили заступник директора з наукової та методичної роботи Михайло Масліков і завідувач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Сергій Василенко.

З Навчально-науковим інститутом економки і управління учасників Дня відкритих дверей НУХТ познайомили директор Олег Шеремет і відповідальний за роботу зі студентами Олександр Тимченко.

Окрема відеоконференція відбулася для випускників коледжів, які отримали всю інформацію стосовно вступу на скорочену форму навчання від фахівців Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького і Олени Подобій.

Майбутніх вступників цікавили найрізноманітніші питання: як правильно розставити пріоритети, вартість навчання, детальніше про спеціальності, прохідні бали, де можна отримати цифровий підпис, чи потрібно робити медичну довідку для вступу і скільки вона дійсна, коли почнеться навчання на 1 курсі, чи є пільги для багатодітних, вимоги для вступу на заочну форму навчання, вступ після армії, чи є пільги для дітей-інвалідів, чи є у НУХТ військова кафедра, чи потрібно подавати 2 різні заяви на ЄВІ для вступу у магістратуру на 2 різних факультети, як вступати іноземцям, якщо кордони закриті, чи можна особисто приїхати до приймальної комісії та зареєструвати особистий кабінет там, чи є у вас якісь концертні заходи тощо, що робити, вступникам, які закінчили коледж і хочуть вступити до НУХТ, а їм приходять повістки до військкомату, де вимагають довідку з університету про вступ, чи має НУХТ власну футбольну команду, коли відбувається заселення в гуртожиток, які документи необхідні при переведенні з іншого вишу, як впливає сільський коефіцієнт на вступ та багато інших. На всі вони отримали вичерпні відповіді.

А всім, хто не встиг приєднатися до заходу і задати свої запитання, або у кого питання виникли після його завершення, рекомендуємо слідкувати за нашими анонсами на офіційному сайті університету та наших сторінках у соціальних мережах – адже попереду ще не одна зустріч.

Бажаємо усім випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів  успішного складання ЗНО і вступу на омріяну спеціальність!

 

Опублікований: 30-05-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції

У рамках наукового проекту кафедри фінансів нашого університету «Комплексна оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності страхового ринку України в контексті європейської інтеграції» викладачі кафедри Наталія Климаш та Михайло Арич разом із завідувачем кафедри Ладою Шірінян взяли участь у VIII міжнародній науково-практичній конференції «Страте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції 02 жовтня 2018

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації

31 жовтня на розширеному засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів» аспірантки Наталії Оверчук. Наукова керівниця – професорка Юлія Камбулова. На засідання були запрошені дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації 02 листопада 2023

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення

Це чудово, що Інтернет наразі надає здобувачам вищої освіти нашого університету доступ до різноманітних джерел для практики англійської мови, але не завжди ці джерела забезпечують і гарантують якість, безпеку та навчально-розвиваючу корисність матеріалу. Такі відео- та аудіоматеріали мають відповідати освітнім потребам і сприяти комплексному розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення 24 лютого 2021

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ

Триває робота постерних сесій 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року учасниками постерної сесії «Технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів» стали молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ 26 квітня 2022