Н У Х Т

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

08 лютого 2022

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру».

Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів Європи: Aix-Marseille Université, National and Kapodistrian University of Athens, University of Bucharest, Université libre de Bruxelles, Universidad Autónoma de Madrid, Sapienza Università di Roma, Stockholm University, Eberhard Karls Universität Tübingen, University of Glasgow and the Paris Lodron University of Salzburg. Співорганізаторами заходу також виступили освітній видавець McGraw Hill та інституційна мережа університетів столиць Європи UNICA.

З вітальною промовою виступив професор факультету фармацевтики та медицини Римського університету Сапієнца (Італія) Лучіано Сасо (Luciano Saso), що є автором понад 300 наукових статей, опублікованих у рецензованих міжнародних журналах із імпакт-фактором (H-індекс Google Scholar – 53, Scopus – 43), координатором дослідницьких проєктів у галузі фармакології та референтом багатьох національних і міжнародних фінансових агентств та міжнародних наукових журналів протягом останніх 30 років.

Основна промова симпозіуму «Інноваційна медична освіта в цифрову еру: потреби, тенденції, можливості» була представлена доктором медичних наук, професором теорії та практики медицини Герсі Гарвардської медичної школи, головою кафедри медицини та головним лікарем клініки «Brigham and Women’s» Джозефом Лоскальцо.

Симпозіум об’єднав науковців, викладачів і лікарів для всеосяжного та інтеграційного бачення інновацій у медичній освіті та майбутніх викликів, із якими вона зіткнеться у світі, що постійно змінюється. Такі технології, як моделювання, доповнена реальність, віртуальна співпраця, медичні мобільні додатки та штучний інтелект, вже широко використовуються у медичній освіті, а також у медичній практиці. Постійні вдосконалення та інновації призводять до більш гнучкого, персоналізованого та спільного навчання і забезпечують найкращий результат. Запропоновані на симпозіумі технології мають величезний потенціал і можливості бути частиною медичної програми разом із навичками спілкування, етикою та гуманітарними науками.

Представники кафедри виражають вдячність спікерам та організаторам за можливість долучитись до цього надзвичайного заходу! 

Опублікований: 08-02-2022
Читайте також:
Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з  дисципліни «Регіональна економіка»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці вже традиційно щороку проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін, в яких беруть участь наші студенти та демонструють чудові результати. У період з лютого по квітень 2019 року відбулися І та ІІ тури Всеукраїнс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка» 20 квітня 2019

По особливому відзначили день народження Миколи Гоголя на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася чергова онлайн-прем’єра відеовистави, створеної колективом акторів Театру на Подолі в межах арт-проєкту «Театр-360 градусів». У день народження Миколи Гоголя аматорський колектив представив глядачу своє бачення повісті «Шинель». Завдяки тому, що квитки на виставу протягом десяти днів були безкоштовними, до перегляду долучилися здобувачі Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

По особливому відзначили день народження Миколи Гоголя на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 квітня 2021

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «ОРГАНІЧНИЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ», яка відбулася 23 вересня у змішаному форматі. Захід організований Міністерством аграрної політики та продовольства України та громадською спілкою «Органічна ініціатива» у партнерстві з ЛМГО «Екотерра», Інформаційним центром «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 вересня 2024