Н У Х Т

Співпраця без кордонів

16 червня 2023

Співпраця без кордонів

Викладачі нашого університету продовжують працювати в рамках проєктів програми Еразмус+. Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько бере участь у тижні персоналу для партнерів-університетів за програмою Ерасмус+ в Гайзензаймському університеті (Німеччина).

На відкритті тижня з вітальним словом виступили президент університету, професор Ханц Рейнер Шульц та очільниця міжнародного відділу Соня Тилеманн. Вони розповіли про освітні програми, напрямки наукових досліджень, розвиток навчального закладу.

Наша викладачка зустрілася та поспілкувалися з представниками університетів Албанії, Грузії, Косово, Вірменії та колегами з України.

У ході проєкту його учасники відвідали Eberbach монастир-музей, де зберігаються старовинні преси для виноробства та виноробню, дослідницькі центри та презентацію програми в галузі винного бізнесу. Заходи тижня персоналу для партнерів-університетів тривають, тож, далі буде…

Опублікований: 16-06-2023
Читайте також:
Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

Останнім часом стало доброю традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників із перспективами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ 27 лютого 2017

Університет – учасник Міжнародного культурно-освітнього форуму «Шовковий шлях 2018: Україна-Китай»

14-15 червня 2018 р. наш університет презентував свої освітні і наукові пропозиції у рамках Міжнародного культурно-освітнього форуму «Шовковий шлях 2018: Україна-Китай», до роботи якого долучилися керівники й представники 11 китайських і 46 українських закладів вищої освіти. Відкриваючи форум,  заступник міністра освіти й науки України з питань ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – учасник Міжнародного культурно-освітнього форуму «Шовковий шлях 2018: Україна-Китай» 15 червня 2018

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води

Як почати навчальний рік на позитиві? Цікаво, пізнавально та практично? Легко! Увірватися з першого курсу на виробничі процеси з дисципліною «Вступ до харчових технологій: практичні, теоретичні аспекти»! Під час лабораторних занять студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій груп ТІ-1-1–ТІ-1-6 та ХЕ-1-7, ХЕ-1-8 разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На позитиві «Вступ до харчових технологій» опановують першокурсники з викладачами кафедри технології цукру і підготовки води 01 жовтня 2019

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15-16 листопада в нашому університеті відбулися вже традиційні Міжнародні науково-практичні конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», організатором яких є кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з галузевими асоціаціями «Укрхлібпром», «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 листопада 2022