Н У Х Т

Співпраця без кордонів

16 червня 2023

Співпраця без кордонів

Викладачі нашого університету продовжують працювати в рамках проєктів програми Еразмус+. Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько бере участь у тижні персоналу для партнерів-університетів за програмою Ерасмус+ в Гайзензаймському університеті (Німеччина).

На відкритті тижня з вітальним словом виступили президент університету, професор Ханц Рейнер Шульц та очільниця міжнародного відділу Соня Тилеманн. Вони розповіли про освітні програми, напрямки наукових досліджень, розвиток навчального закладу.

Наша викладачка зустрілася та поспілкувалися з представниками університетів Албанії, Грузії, Косово, Вірменії та колегами з України.

У ході проєкту його учасники відвідали Eberbach монастир-музей, де зберігаються старовинні преси для виноробства та виноробню, дослідницькі центри та презентацію програми в галузі винного бізнесу. Заходи тижня персоналу для партнерів-університетів тривають, тож, далі буде…

Опублікований: 16-06-2023
Читайте також:
В університеті розпочався перший етап конкурсного відбору проєктів науково-дослідних розробок молодих вчених

В університеті розпочався перший етап конкурсного відбору проєктів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які працюють (навчаються) у вищих навчальних закладах і наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, подальше виконання яких розпочнеться у 2021 році за рахунок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочався перший етап конкурсного відбору проєктів науково-дослідних розробок молодих вчених 31 серпня 2020

Виробники упаковки і дизайнерські студії чекають наших випускників

Краса і технології рятують світ. А красу творять фахівці, у даному випадку – фахівці-інженери з дизайну та виготовлення упаковки, яких готує наш університет. Ми бачимо готову красиву упаковку, а справа фахівця – спроєктувати її, розробити дизайн, підібрати матеріали і методи виготовлення, гарантувати технологічність, екологічність, зручність та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробники упаковки і дизайнерські студії чекають наших випускників 11 липня 2024

Сучасні підходи до оцінювання терміну придатності харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Оксани Петруші. Тема лекції – «Прискорене тестування термінів зберігання». Лекційне заняття було присвячене сучасним, інноваційним підходам у методах ASTL (Accelerated Shelf-Life Testing) прискореного дослідження мінімального терміну придатності харчової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до оцінювання терміну придатності харчових продуктів 16 березня 2023

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені

Нова сторінка міжнародної співпраці – випускниця магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова продовжила навчання і успішно захистила магістерську роботу у Берлінському університеті прикладних наук. Її науковими керівниками були доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна школа НУХТ з інжинірингу – фундамент для успіху на міжнародній арені 30 серпня 2023