Н У Х Т

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

03 квітня 2021

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

Невпинно наближається завершення навчального року, і все більше цьогорічних випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів турбує питання вибору подальшого життєвого шляху. Колектив нашого університету завжди приходить на допомогу майбутнім вступникам, і навіть в умовах дистанційних комунікацій, відшукує можливості для надання їм фахових роз’яснень щодо можливостей здобуття вищої освіти.

3 квітня відбувся черговий профорієнтаційний івент НУХТ, де фахівці Приймальної комісії, підготовчого відділення, навчально-наукових інститутів і факультетів університету докладно розповіли про діяльність нашого закладу вищої освіти, про пріоритетні напрямки, які забезпечують навчальні й наукові підрозділи НУХТ, надали ґрунтовну, необхідну вступникам інформацію про особливості вступу і відповіли на всі питання, що їх хвилюють.

Відеофільм, що розпочав зустріч, яскраво проілюстрував усі аспекти життя університету і зразу ж відповів на левову частку питань – про історію заснування і відомих особистостей, що стояли біля витоків навчального закладу, структурні підрозділи й матеріально-технічну базу, де ведеться навчальний процес, зручне розташування у центрі міста усіх навчальних корпусів і студентський кампус, можливість займатися науковими дослідженнями, спорт і дозвілля.

Далі покрокову інструкцію вступника презентував заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Вадим Серпученко. Від нього учасники заходу дізналися про усе, що стосується умов і правил вступу у 2021 році, всі терміни, дати, необхідні документи й порядок їх подання. Всі незрозумілі моменти – чим пороговий бал відрізняється від прохідного, скільки заяв можна подавати на бюджет і скільки на контракт, як обчислюється конкурсний бал тощо – були роз’яснені фахівцем.

Не менш корисною для вступників була інформація від завідувачки підготовчого відділення Валентини Кудіної, адже багато хто потребує додаткової підготовки для складання ЗНО. У цьому старшокласникам і студентам старших курсів коледжів можуть допомогти фахівці підготовчого відділення, де працюють 8-ми, 6-ти і 4-місячні підготовчі курси.

Можливістю ближче познайомитися з інститутами і факультетами НУХТ й спеціальностями, за якими там навчають, наші гості змогли скористатися після завершення загальної конференції.

Вичерпну інформацію майбутні вступники отримали з відеороликів, насичених інформативних презентацій керівників підрозділів, виступів викладачів випускових кафедр і здобувачів освіти, що поділилися відвертими історіями свого вибору закладу вищої освіти й враженнями від навчання у НУХТ. Якщо ж якісь питання все ще лишилися без відповіді – слідкуйте за нашими оголошеннями про наступні зустрічі на сайті та у соціальних мережах.

Бажаємо учням і студентам коледжів отримати міцні знання для успішного вступу до Національного університету харчових технологій, сміливих мрій та яскравих перемог! Зробіть впевнений крок у майбутнє! З дипломом НУХТ здійсняться ваші мрії! 

Опублікований: 03-04-2021
Читайте також:
Розпочались попередні захисти курсових робіт здобувачів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Виконання курсової роботи є одним із видів самостійної роботи здобувачів, яка допомагає визначити якість теоретичних знань, здобутих здобувачами під час навчання, та навичок їх використання для вирішення комплексу взаємопов’язаних завдань згідно з обраною темою.  19 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у форматі ZOOM-ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочались попередні захисти курсових робіт здобувачів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 травня 2020

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні

30 березня студенти спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу разом із викладачем французької мови Світланою Мусійчук відвідали урочисте відкриття Французької весни, що ось вже шістнадцятий рік поспіль наприкінці березня традиційно відбувається на Софіївській площі. Французька весна в Україні – це щорічний фес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні 01 квітня 2019

Із технологіями органічної продукції  і тенденціями розвитку органічного сектору знайомилися наші викладачі

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш відвідали одну з найбільших агропромислових виставок «Agro-2020», що працювала на території Експоцентру України (ВДНГ). У рамках «Agro-2020» відбулася масштабна спеціалізована виставка-ярмарок органічних продуктів і технологій «ORGANIC-2020», темат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологіями органічної продукції і тенденціями розвитку органічного сектору знайомилися наші викладачі 20 серпня 2020

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців 16 червня 2020