Н У Х Т

Вступникам-2022: додаткова реєстрація для участі в спеціальній сесії НМТ

21 липня 2022

Вступникам-2022: додаткова реєстрація для участі в спеціальній сесії НМТ

Вступники, що не змогли зареєструватися для участі у ЗНО (НМТ) в основний і додатковий періоди, отримали можливість зробити це в спеціальний період. Відповідний наказ 20 липня підписав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Для цього їм необхідно:

- з 12 до 15 серпня 2022 року сформувати реєстраційну картку на сайті УЦОЯО;
- з 25 до 30 серпня 2022 року вибрати населений пункт для складання НМТ на персональній сторінці;
- з 5 до 7 вересня 2022 року підтвердити на персональній сторінці намір взяти участь у тестуванні та вибрати населений пункт, найбільш наближений до місця перебування в період проведення спеціальної сесії.

Нагадаємо, що процедурою реєстрації передбачено:

- створення реєстраційної картки;

- заповнення тексту заяви про участь у тестуванні;

- формування комплекту реєстраційних документів (оформлена реєстраційна картка, засвідчені копії паспортного документа, документа про повну загальну середню освіту, медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о (за потреби);

- надсилання документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо наразі немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, зазначену в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад, Шевченко_реєстраційні документи.

Опублікований: 21-07-2022
Читайте також:
Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають!

Кожний новий день експериментальної роботи з колегами-дослідниками – це можливість зробити свій внесок у науку та змінити світ. Учасниці студентського наукового гуртка «BIOTECH», що функціонує на кафедрі біотехнології і мікробіології, магістрантки спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження мікробних поверхнево-активних речовин тривають! 10 травня 2024

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП

24 травня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося відкриття R&D-лабораторії, створеної в нашому університеті агроіндустріальним холдингом МХП. З ініціативою створення лабораторії фахівці МХП виступили наприкінці минулого року. Ідея знайшла гарячу підтримку ректорату й колективу випускової кафедри технології м’яса і м’ясних пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП 24 травня 2021

Низькотемпературні технології у хлібопекарському виробництві бакалаврам – від фахівчині-практика

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у рамках вивчення дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для здобувачів-бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» відбулася гостьова лекція на тему «Технологічні рішення компанії «Lesaffre» у замор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Низькотемпературні технології у хлібопекарському виробництві бакалаврам – від фахівчині-практика 11 лютого 2025

Сучасні наукові уявлення про бактерії і не тільки…

На кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) відбулася чергова відкрита лекція для здобувачів освітнього рівня «бакалавр», спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Лектор – один із ветеранів кафедри, доцент Олександр Воронцов. Не зважаючи на багаторічний досвід, викладач для кожного потоку здобувачів по новому формує стиль курсу і йо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні наукові уявлення про бактерії і не тільки… 02 березня 2021