Днями у Києві відбулася знакова подія для барної індустрії – BAROMETER International Bar Show. Ця міжнародна платформа об’єднує професіоналів, ентузіастів, виробників і освітян, відкриваючи простір для обміну знаннями, трендами, інноваціями та натхненням.
Наш університет на події представляли викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професори Олександра Нєміріч та Олег Кузьмін, доцентки Людмила Мамченко, Ірина Силка, Наталія Стукальська, а також відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець, її заступники, старші викладачі Вікторія Сапіга і Артем Ущаповський та директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій. Їх участь підкреслює важливість академічно-професійного зв’язку між освітою й індустрією гостинності.
Темою року стала Unshaken, що символізує стійкість і здатність творити всупереч викликам. Програма охоплювала лекції, майстер-класи, дегустації, виставкові зони, професійні tasting rooms та інноваційні формати обміну досвідом. Подія також стала експозиційним майданчиком для брендів індустрії напоїв, обладнання й інгредієнтів.
Участь представників освітянської спільноти НУХТ дозволила ознайомитися з останніми тенденціями барної культури, новими технологіями, інгредієнтами та підходами, налагодити контакти з виробниками, брендами й практиками індустрії та обговорити потенційні шляхи співпраці між університетом і комерційними структурами галузі.
Вдячні організаторам за запрошення та активну співпрацю.