Н У Х Т

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

30 жовтня 2018

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

29 жовтня студенти груп ТІ-1-7, 8 Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету відвідали компанію «Люстдорф» – одного з лідерів українського молочного ринку. Виїзне заняття організували викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, старший викладач Оксана Мельник і доцент Наталія Попова.

Студенти не тільки побачили, як працює лабораторія заводу та як виробляють молоко, кисломолочні продукти, масло, а й дізналися про системи менеджменту якості, впроваджені на виробництві.

Отримана інформація стане в нагоді при подальшому вивченні фахових дисциплін.

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Сучасні шляхи підвищення мотивації студенів шукають викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк опановувала найновіші методи у викладанні англійської мови на семінарі Oxford Day, організованому представництвом Oxford University Press в Україні. Семінар став однією з провідних подій для освітян в Україні, яка об'єднала провідних діячів у галузі освіти для вирішення найбільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні шляхи підвищення мотивації студенів шукають викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2018

Студенти-фінансисти поділилися своїм баченням фінансової системи України в умовах економічної та фінансової глобалізації світу

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завжди дуже активні і прагнуть до нових звершень, як у навчанні, так і у науці. Ось і студенти 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Сєвда Керімова, Ганна Бихкало, Яна Галицька, Марина Михайлюк, Валентина Фомина під керівництвом доцента кафедри фінансів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-фінансисти поділилися своїм баченням фінансової системи України в умовах економічної та фінансової глобалізації світу 20 березня 2018

Одинадцять навчальних груп випустив цього року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск одинадцяти навчальних груп. Із привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та викладачі. «Кожен зі студентів-випускників займе своє особливе місце в історії коледжу. Роки, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одинадцять навчальних груп випустив цього року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ 14 липня 2022

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

15 листопада для студентів 4 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» за сприяння голови правління підприємства Юрія Євенка відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» на провідному підприємстві галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод». Викладач кафедри технології жирів і парфумерно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 16 листопада 2018