Н У Х Т

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

30 жовтня 2018

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

29 жовтня студенти груп ТІ-1-7, 8 Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету відвідали компанію «Люстдорф» – одного з лідерів українського молочного ринку. Виїзне заняття організували викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, старший викладач Оксана Мельник і доцент Наталія Попова.

Студенти не тільки побачили, як працює лабораторія заводу та як виробляють молоко, кисломолочні продукти, масло, а й дізналися про системи менеджменту якості, впроваджені на виробництві.

Отримана інформація стане в нагоді при подальшому вивченні фахових дисциплін.

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
На День української писемності та мови в університеті стартував І етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Щороку в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. До його святкування традиційно долучається і наш університет. Так, крім написання диктанту національної єдності, на заняттях викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели тематичні бесіди «Помилкаріум». Студенти та викладачи активно ділилися інформацією про те, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На День української писемності та мови в університеті стартував І етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 30 жовтня 2023

День вступника НУХТ

Сьогодні родина НУХТ знову зустрічала гостей – у динамічному й цікавому спілкуванні в університеті відбувся День вступника НУХТ. Шановне товариство піснею «Козацький дух» зустріла здобувачка Навчально-наукового інституту харчових технологій Ольга Орендарчук. Тепло привітав гостей ректор університету Олександр Шевченко й побажав їм зробити правиль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ 20 квітня 2024

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Уже декілька років традиційним стало проведення на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів заходів, у яких беруть участь відомі вітчизняні та іноземні роботодавці, під час яких, компанії мають змогу ознайомити студентів з їх діяльністю, наявними вакансіями та програмами з працевлаштування, стажування, проходження практики. Не винятком став і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 20 вересня 2019

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО

11 липня 2018 року відбувся єдиний вступний іспит з іноземної мови для вступників у магістратуру за технологією ЗНО. Цього року тест складали вступники, які вступають на магістерські спеціальності галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування» та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури склали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО 11 липня 2018