Н У Х Т

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

30 жовтня 2018

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

29 жовтня студенти груп ТІ-1-7, 8 Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету відвідали компанію «Люстдорф» – одного з лідерів українського молочного ринку. Виїзне заняття організували викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, старший викладач Оксана Мельник і доцент Наталія Попова.

Студенти не тільки побачили, як працює лабораторія заводу та як виробляють молоко, кисломолочні продукти, масло, а й дізналися про системи менеджменту якості, впроваджені на виробництві.

Отримана інформація стане в нагоді при подальшому вивченні фахових дисциплін.

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці

Професор кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Василь Пасічний і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка Ірина Корецька 6 жовтня виступили з доповідями на Всеукраїнському круглому столі «Ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі виступили спікерами на круглому столі у Вінниці 07 жовтня 2025

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу. Студенти дізналися про потужність підприємства, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод» 12 лютого 2020

Викладачки НУХТ взяли участь у ІІІ Всеукраїнському з’їзді «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки»

Наприкінці квітня 2024 року відбулася важлива подія – ІІІ Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки». До участі у заході долучилися викладачки кафедри експертизи харчових продуктів, доцентки Оксана Вашека, Вікторія Кійко, Оксана Петруша, Оксана Мельник. Програма з’їзду була насичена цікавими та надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки НУХТ взяли участь у ІІІ Всеукраїнському з’їзді «Харчовий бізнес-2024: безпечність продукції в умовах небезпеки» 03 травня 2024

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки

21-22 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Усього на захисті були представлені 7 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в Екзаменаційній к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки 25 лютого 2019