Н У Х Т

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів

25 листопада 2021

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів

24 листопада 2021 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з психологом-практиком Наталією Данильченко, яка спеціалізується на методиках транзактного аналізу.

Наталія Данильченко представила цікаве дослідження «Теорія особистості в аналітичній психології Карла Юнга» ‒ складної та чарівної теорії про архетипи, яка охоплює надзвичайно широке коло людських образів, думок і мотивів поведінки. Усі образи закладені в колективному несвідомому, а їх основою виступають міфологічні або казкові герої. Потрібно розбиратися в специфічних особливостях архетипів людини. Саме розуміння мови підсвідомості дає доступ до істинних причин явищ і життєвих ситуацій, зашифрованих в архетипах. Усвідомлення – можливість для набуття людиною вільного вибору. Тільки через усвідомлення впливу архетипів можливий прояв індивідуальності. Проявляючи свою індивідуальність в усвідомленому виборі, людина йде від шаблонів поведінки, проявляючи свою творчу креативну сутність.

З позицій пояснення поведінки людини і передбачення поведінки людини, ознайомлення з аналітичною психологією Карла Юнга є цікавим і актуальним для HR-менеджерів із метою підсилення комунікаційних навиків при визначенні тих чи інших запитів, потреб і мотивів працівників.

Наталія Данильченко відповіла на численні питання студентів, надала свої поради щодо отримання різноманітних знань із практичної психології для HR-менеджерів.

Здобувачі освіти і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вдячні Наталії Данильченко за цікавий насичений професійною психологією майстер-клас і чекають на наступні зустрічі!

Опублікований: 25-11-2021
Читайте також:
Триває підготовка до наукового свята

Триває підготовка до наукового свята – 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка цього року відбудеться 15-16 квітня. На цей час організаційний комітет отримав понад 1200 тез доповідей від охочих взяти участь. Заявки на участь у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до наукового свята 24 березня 2021

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшим куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Кириленком уперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу посприяв аспіран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY» 04 жовтня 2022

В університеті тривають вступні випробування до магістратури та аспірантури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури і розпочалися вступні випробування для вступників на навчання до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної і заочної форм навчання. 6 липня претенденти на вступ для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальностями «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті тривають вступні випробування до магістратури та аспірантури 06 липня 2018

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершився щорічний конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який цього року проводився з нагоди 135-річчя НУХТ, традиційно за підтримки ректорату та керівництва виробничого цеху №7 ПАТ «Київхліб». Конкурс складався з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений! 30 травня 2019