Н У Х Т

Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством

20 жовтня 2023

Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством

Кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи – це цікаві виїзні екскурсії підприємствами гостинності.

Здобувачі освіти академічних груп ГС-1-5 і ГС-1-6 разом зі своїми наставницями, доценткою Ларисою Шаран і старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали готельне підприємство VitaPark «Борисфен».

Познайомила з готельною мережею та закладом розміщення заступниця керівника навчального центру Optima Hotels & Resorts Олена Ліфіренко.

Під час екскурсії студенти познайомилися з територією готелю, історією Optima Hotels & Resorts, номерним фондом закладу розміщення, вимогами та правилами роботи готельних служб, організацією роботи ресторанного сервісу, тощо.

Здобувачі освіти вдячні пані Олені Ліфіренко за нові знання та можливість у майбутньому працевлаштовуватися в одній із найкращих готельних мереж України.

Окрема подяка висловлена наставникам академічних студентських груп, що організовують цікаві та пізнавальні екскурсії для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у позанавчальний час.

Опублікований: 20-10-2023
Читайте також:
До акції «Нагодуй птахів взимку» долучився колектив Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Колектив і студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у акції Держлісагентства України «Нагодуй птахів взимку». У рамках цієї акції, організованої Державним агентством лісових ресурсів України та за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, лісівники Львівщини у м. Львові та в районах о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До акції «Нагодуй птахів взимку» долучився колектив Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 06 січня 2021

Визначений склад команди, що представлятиме НУХТ у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

 Всім відомо, що наші студенти демонструють високий рівень знань з хімічних дисциплін. Фахівці кафедри харчової хімії плекають талановиту молодь нашого університету, яка виявляє бажання поглиблювати й удосконалювати свої хімічні знання. Вже неодноразово студентська команда НУХТ з хімії, у запеклій боротьбі зі студентами інших вишів України, виборюв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначений склад команди, що представлятиме НУХТ у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії 28 лютого 2019

Триває цикл мотивуючих вебінарів для здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

9 листопада 2020 року за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся вебінар менеджера з продажів і розвитку бізнесу на ринках СНД, Східної Європи та Ізраїлю JA Resorts&Hotels (ОАЕ) Анастасії Коваленко. Тема зустрічі –  «Туристичний бізнес vs COVID-19: досвід Дубаї». Послухати професіонала з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває цикл мотивуючих вебінарів для здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 11 листопада 2020

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва

У квітні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і середньою загальноосвітньою школою № 161 м. Києва. З цього навчального року школа отримала статус ліцею. У межах виконання зазначеного договору відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва 24 вересня 2024