Н У Х Т

Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством

20 жовтня 2023

Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством

Кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи – це цікаві виїзні екскурсії підприємствами гостинності.

Здобувачі освіти академічних груп ГС-1-5 і ГС-1-6 разом зі своїми наставницями, доценткою Ларисою Шаран і старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали готельне підприємство VitaPark «Борисфен».

Познайомила з готельною мережею та закладом розміщення заступниця керівника навчального центру Optima Hotels & Resorts Олена Ліфіренко.

Під час екскурсії студенти познайомилися з територією готелю, історією Optima Hotels & Resorts, номерним фондом закладу розміщення, вимогами та правилами роботи готельних служб, організацією роботи ресторанного сервісу, тощо.

Здобувачі освіти вдячні пані Олені Ліфіренко за нові знання та можливість у майбутньому працевлаштовуватися в одній із найкращих готельних мереж України.

Окрема подяка висловлена наставникам академічних студентських груп, що організовують цікаві та пізнавальні екскурсії для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у позанавчальний час.

Опублікований: 20-10-2023
Читайте також:
Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність

Згідно з програмою педагогічної практики аспірант першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ренат Танчик провів онлайн практичне заняття з дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність 23 лютого 2023

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів продовжує профорієнтаційну роботу в школах Києва. 31 січня СЗШ №262 відвідала доцент Євгенія Шеманська. Тісна співпраця кафедри з цим загальноосвітнім навчальним закладом налагоджена завдяки сприянню вчителя хімії Ніни Степури, яка велику увагу приділяє підготовці молодих науковц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами 01 лютого 2017

Більше про створення та розвиток університету дізналися першокурсники-екологи

22 жовтня студенти-екологи групи ЕК-1-5 разом із наставником академічної групи, доцентом кафедри екологічного контролю та охорони праці Оксаною Салавор побували в Музеї НУХТ. Експонати експозиції Музею історії та розвитку університету збирали всі викладачі та співробітники НУХТ. Історія університету – це яскраве відображення економічного розвитку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більше про створення та розвиток університету дізналися першокурсники-екологи 23 жовтня 2019

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи

Онлайн-навчання у цей вкрай непростий для нашої України час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи 08 квітня 2022