Н У Х Т

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

10 квітня 2023

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілись із представниками компанії «Дельта Вільмар».

Прес-секретарка компанії Ірина Семенова презентувала історію створення компанії, її виробничу політику та кращі практики, програми стажування та соціальну політику.  Вона розповіла про асортимент продукції, до якого входять рафіновані та дезодоровані олії, спеціалізовані жири для шоколадних, борошняних і молочних виробів, замінники какао-масла, маргарини, шрот соняшниковий тощо.

Компанія має програму стажування «Фреш», направлену на підготовку молодих фахівців для практичної роботи на підприємстві.

Зауважимо, на цьому підприємстві вже працюють випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – керівниця олійно-екстракційного заводу Тетяна Піддубна та технологиня Інна Паламарчук.

Опублікований: 10-04-2023
Читайте також:
Цікаві відвідування студентів спеціальності «Туризм»

5 грудня 2019 року видалося урожайним на цікаві відвідування для студентів спеціальності «Туризм». У рамках вивчення дисципліни «Готельна справа» студенти 2 курсу відвідали Monotel –  капсульний футуристичний готель, розташований у центрі Києва. Створений за образом високотехнологічних азіатських капсульних готелів Monotel пропонує розміщення у ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві відвідування студентів спеціальності «Туризм» 06 грудня 2019

Математичний брейн-ринг

Сьогодні у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках тижня циклової комісії дисциплін математичної та науково-природничої підготовки серед студентів І курсу викладачами Світланою Ватилик і Людмилою Голубченко був проведений  брей-ринг з математики та інформатики «Знай наших». Учасники гри показали свої знання з історії математики та і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математичний брейн-ринг 19 квітня 2018

Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм

У рамках підготовки до громадського обговорення редакцій освітньо-професійних програм 2022 року, 17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Промислова біотехнологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 16...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм 21 лютого 2022

Досвід публічних виступів набули магістранти-хімтехнологи, захищаючи звіти з переддипломної практики

Магістранти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», завершили проходження переддипломної практики, якою опікується доцент Наталія Сабадаш. За її сприяння студентам поталанило потрапити на різнопланові провідні підприємства України: харчові (які використовують харчові добавки), п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід публічних виступів набули магістранти-хімтехнологи, захищаючи звіти з переддипломної практики 05 листопада 2019