Н У Х Т

Участь кафедри маркетингу у World Food Ukraine-2024

31 жовтня 2024

Участь кафедри маркетингу у World Food Ukraine-2024

29-31 жовтня 2024 року у Міжнародному виставковому центрі відбулася значна подія для шанувальників ритейлу – виставка World Food Ukraine 2024. Крім великої експозиції, форум мав насичену ділову й наукову програми, до участі у яких були запрошені фахівці нашого університету.

Зокрема доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва взяла участь у якості запрошеного спікера у лекторії «Як ритейлу  бути конкурентним в часи викликів і турбулентності». Її доповідь «Як Томас Сааті передбачив розвиток Food- ритейлу України в умовах надзвичайної невизначеності» була присвячена аналізу роботи провідних продуктових мереж України за роки повномасштабного вторгнення та пошуку сценаріїв розвитку Food-ритейлу на наступні п’ять років. 

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів

Одним із основних аспектів виховної роботи кафедри технології молока і молочних продуктів є професійна орієнтація, що передбачає заходи, спрямовані на допомогу молоді у виборі майбутньої професії. Головною метою цієї роботи є популяризація нашого університету харчових технологій та вищої освіти загалом. Важливою частиною профорієнтаційних заходів є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів 13 травня 2024

Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ

Свято прощального дзвоника 9 лютого відбулося у актовій залі Свалявського технічного коледжу НУХТ. З вітальними словами до колишніх студентів звернулись директор коледжу Василь Йовбак, завідувач кафедри готельно-ресторанного господарства, завідувач Центру зайнятості, власниця мережі готелів Закарпаття,  а також куратори груп ДВ-141 – Світлана Григ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ 12 лютого 2018

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для студентів груп ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Лекцію прочитала заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна за участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 грудня 2019

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств

Безцінний досвід отримали і поглибили теоретичні знання студенти у делікатес-маркеті «Le Silpo». Керуюча супермаркетом Галина Дрейт зацікавила слухачів особливостями роботи закладу, зокрема функціонування системи маркетингу на підприємстві і планування маркетингової діяльності зі врахуванням сучасних інновацій. Під час екскурсії представила основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств 28 жовтня 2019