Н У Х Т

Розвиток кваліфікації викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки: поглиблення знань у сучасних технологіях

22 грудня 2023

Розвиток кваліфікації викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки: поглиблення знань у сучасних технологіях

Як чудово, що в період формування різноманітних звітів, витягів, списків під кінець року нашим викладачам надано можливість отримати необхідні знання та навички в цікавих курсах для ефективного і більш раціонального використання часу, якого завжди не вистачає.

З метою покращення та впровадження новітніх технологій у навчально-методичну роботу співробітники кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – професорка Людмила Кривопляс-Володіна, доценти Костянтин Васильківський і Анастасія Деренівська та інженерка Тетяна Д'яченко успішно пройшли курси «Можливості бібліографічного контент-менеджера Zotero» та «Сучасні методи оброблення текстової інформації».

Один із напрямків, який обрали викладачі, – вивчення можливостей бібліографічного контент-менеджера Zotero. Завдяки цьому курсу вони отримали поглиблені знання щодо ефективного збору, організації та використання бібліографічних джерел. Zotero є незамінним інструментом для підготовки наукових робіт і опублікованих матеріалів.

Курс «Сучасні методи оброблення текстової інформації» відкрив викладачам нові горизонти у роботі з текстом. Вони освоїли методи аналізу та оброблення текстової інформації, що розширює їх можливості в педагогічній та науковій діяльності.

Підвищення кваліфікації викладачами кафедри мехатроніки та пакувальної техніки у курсах «Сучасні програмні засоби для систематизації наукових даних та роботи з науковими джерелами на прикладі бібліотечного контент-менеджеру Zotero» та «Сучасні методи оброблення текстової інформації» свідчить про їхнє прагнення до вдосконалення процесу навчання та застосування новітніх технологій у вищій освіті.

Опублікований: 22-12-2023
Читайте також:
Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці компанії «GoodLeks» Олесі Уманської. Лекція відбулась у рамках вивчення дисциплін «Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks» 20 травня 2021

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів виступила в ролі експерта в програмі телеканалу ictv

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко взяла участь у зйомках телевізійного проекту телеканалу ictv. Тамара Носенко надала експертний висновок щодо термінів придатності, умов зберігання та показників якості риб’ячого жиру. Для глядачів значний інтерес представляє проблема фальсифікації цінного жиру, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів виступила в ролі експерта в програмі телеканалу ictv 18 квітня 2018

Науковці й студенти-дослідники можуть позмагатися за нагороди Національної академії наук України

Національна академія наук України оголосила конкурси: - Конкурс на здобуття Золотої медалі імені В.І.Вернадського Національної академії наук України у 2018 році З метою відзначення вчених за видатні досягнення в галузі природничих, технічних та соціогуманітарних наук, на честь першого президента Української академії наук – видатного вченого, акад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці й студенти-дослідники можуть позмагатися за нагороди Національної академії наук України 13 липня 2018

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 жовтня 2019