Н У Х Т

Розвиток кваліфікації викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки: поглиблення знань у сучасних технологіях

22 грудня 2023

Розвиток кваліфікації викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки: поглиблення знань у сучасних технологіях

Як чудово, що в період формування різноманітних звітів, витягів, списків під кінець року нашим викладачам надано можливість отримати необхідні знання та навички в цікавих курсах для ефективного і більш раціонального використання часу, якого завжди не вистачає.

З метою покращення та впровадження новітніх технологій у навчально-методичну роботу співробітники кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – професорка Людмила Кривопляс-Володіна, доценти Костянтин Васильківський і Анастасія Деренівська та інженерка Тетяна Д'яченко успішно пройшли курси «Можливості бібліографічного контент-менеджера Zotero» та «Сучасні методи оброблення текстової інформації».

Один із напрямків, який обрали викладачі, – вивчення можливостей бібліографічного контент-менеджера Zotero. Завдяки цьому курсу вони отримали поглиблені знання щодо ефективного збору, організації та використання бібліографічних джерел. Zotero є незамінним інструментом для підготовки наукових робіт і опублікованих матеріалів.

Курс «Сучасні методи оброблення текстової інформації» відкрив викладачам нові горизонти у роботі з текстом. Вони освоїли методи аналізу та оброблення текстової інформації, що розширює їх можливості в педагогічній та науковій діяльності.

Підвищення кваліфікації викладачами кафедри мехатроніки та пакувальної техніки у курсах «Сучасні програмні засоби для систематизації наукових даних та роботи з науковими джерелами на прикладі бібліотечного контент-менеджеру Zotero» та «Сучасні методи оброблення текстової інформації» свідчить про їхнє прагнення до вдосконалення процесу навчання та застосування новітніх технологій у вищій освіті.

Опублікований: 22-12-2023
Читайте також:
Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

22 лютого 2022 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). До організації та проведення заходу долучилися Лянкаранськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» 24 лютого 2022

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 серпня 2022

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

ЧИТАТИ ДАЛІ

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 травня 2022

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії

Студентсько-викладацька профорієнтаційна команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітала до школи №125 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва. Профорієнтаційне тріо цієї зустрічі – заступниця декана по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тище...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентсько-викладацька профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка в дії 10 квітня 2024