Н У Х Т

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

15 квітня 2024

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

11 квітня 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 90-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», відбулося засідання секції «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» та освітньо-наукової програми «Менеджмент», а також викладачі кафедри.

Теми наукових досліджень стосувалися проблем розвитку сучасного менеджменту, зокрема ефективного управління прибутковістю, конфліктами, інвестиціями та стратегічними ресурсами підприємства, функцій і задач складів у логістиці, характеристик сучасного складу та стратегічних проблем складування, проблем створення бізнес-планів для організацій, особливостей організації перевезень вантажів автомобільним транспортом, оцінювання ефективності функціонування внутрішнього середовища підприємства, проблем харчової промисловості в умовах воєнного стану, стратегії розвитку українського бізнесу в умовах викликів війни, новітніх технологій забезпечення харчової безпеки, створення умов для формування конкурентних переваг підприємств, управління ефективністю зовнішньоекономічної діяльності підприємств харчової промисловості тощо.

Жваве обговорення доповідей і презентацій до них, представлених талановитими здобувачами-менеджерами, відбулося у теплій, дружній атмосфері. Заслухані доповіді викликали велику зацікавленість і схвалення присутніх на засіданні секції.

Переможцями були визнані:

1 місце – Михайло Смиженко (група МН-4-7). Теми доповідей – «Методи підвищення рентабельності для транснаціональних підприємств України» (керівниця – доцентка Тетяна Рибачук-Ярова) та «Особливості та доцільність впровадження WMS-систем на підприємствах» (керівниця – доцентка Оксана Шереметинська).

2 місце – Юрій Клягін (група МН-1-3М). Тема доповіді – «Вплив штучного інтелекту на розвиток інноваційних технологій у харчовій промисловості» (керівниця – професорка Світлана Бурлуцька) та Олексій Бедров (група МН-3-7). Тема доповіді – «Проблеми та напрямки інвестування в Україні» (керівниця – доцентка Світлана Стахурська).

3 місце – Єлизавета Мезінова (група МН-1-7а). Тема доповіді – «Метод Карнегі для прийняття управлінських рішень: переваги та пастки» (керівниця – доцентка Світлана Дунда) і Ольга Лясковська (група МН-2-4). Тема доповіді – «Сутність та види стилів управління» (керівниця – доцентка Тетяна Якимчук).

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності та професійній сфері!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Ще одна перемога здобувачки-менеджерки персоналу у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт!

На базі Київського національного університету технологій та дизайну відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт студентів за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізацій «Менеджмент персоналу», «Менеджмент бізнес-структур»), де було представлено 120 робіт освітнього ступеня «бакалавр» і 67 робіт освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна перемога здобувачки-менеджерки персоналу у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт! 26 жовтня 2023

Третьокурсникам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати, що підтверджують їх фахові компетенції

На кафедрі обліку і аудиту за участю директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового відбулося урочисте вручення сертифікатів здобувачам третього курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування». За ініціативи завідувача кафедри обліку і аудиту Володимира Осмятченка третьокурсники пройшли ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсникам кафедри обліку і аудиту вручені сертифікати, що підтверджують їх фахові компетенції 11 травня 2023

Професура кафедри технології цукру і підготовки води – взірець викладацької майстерності

3 квітня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція професора Валерія Виговського з навчальної дисципліни «Технологія цукру»  для студентів третього курсу денної форми навчання. Лекція була присвячена технологічному процесу очищення соку на стадії ІІ сатурації. Лектором на високому теоретичному та методологічному рівні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професура кафедри технології цукру і підготовки води – взірець викладацької майстерності 05 квітня 2018