Н У Х Т

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

15 квітня 2024

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

11 квітня 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 90-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», відбулося засідання секції «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» та освітньо-наукової програми «Менеджмент», а також викладачі кафедри.

Теми наукових досліджень стосувалися проблем розвитку сучасного менеджменту, зокрема ефективного управління прибутковістю, конфліктами, інвестиціями та стратегічними ресурсами підприємства, функцій і задач складів у логістиці, характеристик сучасного складу та стратегічних проблем складування, проблем створення бізнес-планів для організацій, особливостей організації перевезень вантажів автомобільним транспортом, оцінювання ефективності функціонування внутрішнього середовища підприємства, проблем харчової промисловості в умовах воєнного стану, стратегії розвитку українського бізнесу в умовах викликів війни, новітніх технологій забезпечення харчової безпеки, створення умов для формування конкурентних переваг підприємств, управління ефективністю зовнішньоекономічної діяльності підприємств харчової промисловості тощо.

Жваве обговорення доповідей і презентацій до них, представлених талановитими здобувачами-менеджерами, відбулося у теплій, дружній атмосфері. Заслухані доповіді викликали велику зацікавленість і схвалення присутніх на засіданні секції.

Переможцями були визнані:

1 місце – Михайло Смиженко (група МН-4-7). Теми доповідей – «Методи підвищення рентабельності для транснаціональних підприємств України» (керівниця – доцентка Тетяна Рибачук-Ярова) та «Особливості та доцільність впровадження WMS-систем на підприємствах» (керівниця – доцентка Оксана Шереметинська).

2 місце – Юрій Клягін (група МН-1-3М). Тема доповіді – «Вплив штучного інтелекту на розвиток інноваційних технологій у харчовій промисловості» (керівниця – професорка Світлана Бурлуцька) та Олексій Бедров (група МН-3-7). Тема доповіді – «Проблеми та напрямки інвестування в Україні» (керівниця – доцентка Світлана Стахурська).

3 місце – Єлизавета Мезінова (група МН-1-7а). Тема доповіді – «Метод Карнегі для прийняття управлінських рішень: переваги та пастки» (керівниця – доцентка Світлана Дунда) і Ольга Лясковська (група МН-2-4). Тема доповіді – «Сутність та види стилів управління» (керівниця – доцентка Тетяна Якимчук).

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності та професійній сфері!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

З  31 жовтня по 11 листопада 2022 року в онлайн-форматі проводилися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0. Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 18 листопада 2022

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів»

Сесія у розпалі, а це означає, що підходить до завершення ще один навчальний семестр на кафедрі біотехнології і мікробіології. У цьому семестрі магістранти першого року навчання за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія» під керівництвом доцента кафедри Оксани Скроцької вивчали дисципліну «Технологія косметичних лікарських засобів», на практич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів» 26 грудня 2017

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу

23 березня завершив роботу Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023», організований відділом працевлаштування випускників Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Ярмарок проводився у форматі онлайн-трансляцій на платформах Zoom, MS Teams, Google Meet і зібрав 17 компаній-учасниць: ПрАТ «Лантманнен Акса», ІП «Кок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу 23 березня 2023

Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця»

24 жовтня 2022 р. відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від стейкхолдера, керуючого кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» і компанії ресторанного консалтингу «Кронамі» Андрія Собіна. Із аналізом діяльності закладів ресторанного господарства до війни та в умовах воєнного стану знайомилися з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця» 25 жовтня 2022