Н У Х Т

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

15 квітня 2024

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

11 квітня 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 90-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», відбулося засідання секції «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» та освітньо-наукової програми «Менеджмент», а також викладачі кафедри.

Теми наукових досліджень стосувалися проблем розвитку сучасного менеджменту, зокрема ефективного управління прибутковістю, конфліктами, інвестиціями та стратегічними ресурсами підприємства, функцій і задач складів у логістиці, характеристик сучасного складу та стратегічних проблем складування, проблем створення бізнес-планів для організацій, особливостей організації перевезень вантажів автомобільним транспортом, оцінювання ефективності функціонування внутрішнього середовища підприємства, проблем харчової промисловості в умовах воєнного стану, стратегії розвитку українського бізнесу в умовах викликів війни, новітніх технологій забезпечення харчової безпеки, створення умов для формування конкурентних переваг підприємств, управління ефективністю зовнішньоекономічної діяльності підприємств харчової промисловості тощо.

Жваве обговорення доповідей і презентацій до них, представлених талановитими здобувачами-менеджерами, відбулося у теплій, дружній атмосфері. Заслухані доповіді викликали велику зацікавленість і схвалення присутніх на засіданні секції.

Переможцями були визнані:

1 місце – Михайло Смиженко (група МН-4-7). Теми доповідей – «Методи підвищення рентабельності для транснаціональних підприємств України» (керівниця – доцентка Тетяна Рибачук-Ярова) та «Особливості та доцільність впровадження WMS-систем на підприємствах» (керівниця – доцентка Оксана Шереметинська).

2 місце – Юрій Клягін (група МН-1-3М). Тема доповіді – «Вплив штучного інтелекту на розвиток інноваційних технологій у харчовій промисловості» (керівниця – професорка Світлана Бурлуцька) та Олексій Бедров (група МН-3-7). Тема доповіді – «Проблеми та напрямки інвестування в Україні» (керівниця – доцентка Світлана Стахурська).

3 місце – Єлизавета Мезінова (група МН-1-7а). Тема доповіді – «Метод Карнегі для прийняття управлінських рішень: переваги та пастки» (керівниця – доцентка Світлана Дунда) і Ольга Лясковська (група МН-2-4). Тема доповіді – «Сутність та види стилів управління» (керівниця – доцентка Тетяна Якимчук).

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності та професійній сфері!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу

18 травня в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки відбулося двадцять п'яте засідання круглого столу на тему «Освітня міграція: мотиви та пріоритети». Особливість проведення заходу – День вишиванки, дрес-код – вишиванка. У засіданні взяли участь представники різних закладів вищої освіти та наукових установ: ДУ «Інститут економіки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу 23 травня 2023

«Золотий каштан-2021»

4 листопада Клуб пакувальників уже вшістнадцяте провів традиційну науково-практичну студентську конференцію «Золотий каштан», де виступили з доповідями студенти-переможці конкурсу «Золотий каштан» на кращу наукову роботу з проблем пакування. Через карантинні обмеження конференція відбулася в онлайн-форматі. Її технічне та організаційне забезпеченн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2021» 09 листопада 2021

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам 06 вересня 2018

Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум»

Днями здобувачі-біотехнологи відвідали дуже пізнавальний захід «Дні кар’єри», організований Корпорацією «Артеріум», де дізналися про кар’єрні можливості в компанії, а також побували на фармацевтичному виробництві. Співробітники привітно зустріли третьо- і четвертокурсників, що навчаються за бакалаврською освітньо-професійною програмою «Біотехнолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи на Днях кар’єри Корпорації «Артеріум» 08 квітня 2024