3 квітня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція професора Валерія Виговського з навчальної дисципліни «Технологія цукру» для студентів третього курсу денної форми навчання.
Лекція була присвячена технологічному процесу очищення соку на стадії ІІ сатурації. Лектором на високому теоретичному та методологічному рівні викладений навчальний матеріал. Зокрема, в ході представлення використані мультимедійні засоби, що дозволило найбільш повно висвітлити питання хімізму процесу, особливостей технологічного режиму та апаратурного оформлення ІІ сатурації. Також, враховуючи багаторічний досвід викладання дисципліни, викладач обговорив зі студентами не лише теоретичні відомості проведення процесів у цукровому виробництві, а й навів приклади практичного застосування цих знань у професійній діяльності.
При обговоренні на засіданні кафедри була відзначена актуальність представленого матеріалу, доступне і зрозуміле його подання, налагоджену комунікацію зі студентами і загальний високий рівень проведення лекції.