Н У Х Т

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

24 квітня 2024

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська креветка» (ексклюзивний виробник і реалізатор живої креветки, крабів та інших гідробіонтів в Україні) в особі головної технологині Лесі Бондаренко.

Майстер-клас відбувся в рамках викладання кафедрою дисциплін «Технології м’ясних продуктів спеціального призначення», «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях м`ясних і м`ясомістких продуктів», «Науково-дослідницький практикум» для здобувачів освітнього ступеня «магістр». Крім того, до воркшопу долучилися здобувачі освітньої програми «Харчові технології та інженерія» освітнього рівня «бакалавр».

Захід відбувався очно з онлайн-трансляцією для всіх бажаючих. Дистанційно долучилися представники дружніх університетів Львова, з якими укладені договори про науково-освітнє співробітництво, а також Вінницького торговельно-економічного інституту і кафедр туристичного та готельного бізнесу і готельно-ресторанної справи нашого університету.

Метою майстер-класу було ознайомлення з передовими сучасними інноваціями в харчовій промисловості, зокрема, у вирощуванні, переробленні та реалізації креветок, крабів та інших гідробіонтів, їх якісними та фізико-хімічними показниками та перспективами розвитку цього сегменту харчової промисловості.

Наприкінці майстер-класу разом зі студентами було проведено дегустацію живих гідробіонтів, а також грильованих і варених.

Впевнені, що подібні лабораторно-практичні заходи наших здобувачів є надзвичайно актуальними та важливими, адже це, в першу чергу, неоціненний досвід комунікації з виробничниками та детальне ознайомлення зі сучасними новинками й інноваціями в галузі харчових виробництв, які постійно розвиваються.

Опублікований: 24-04-2024
Читайте також:
На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2019

Перспективи та тенденції розвитку інфраструктури якості з’ясовувала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У рамках тижня метрології та стандартизації Національним органом стандартизації UAS ДП «УкрНДНЦ» була проведена IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку», у якій взяла участь відповідальний секретар Технічного комітету 64 «Спиртогорілчані вироби, дріжджі», доцент кафедри біотехнології пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи та тенденції розвитку інфраструктури якості з’ясовувала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 17 жовтня 2018

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING»

На честь Дня маркетолога студенти 4-го курсу спеціальності «Маркетинг» у рамках вивчення практичної частини маркетингових дисциплін разом із викладачами влаштували свято найкреативнішої та найяскравішої індустрії. Було створено п’ять команд, які змагалися між собою у три етапи: «Future» (група МА-1-3), «Slay» (група  МА-1-3), «Шиншили маніпулятори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для маркетологів «LOVE IS… MARKETING» 27 жовтня 2023

Щоб гарно вчити, треба постійно вчитися

Викладачі кафедри екології та екоменеджменту, професор Ігор Якименко, доцентки Оксана Салавор, Оксана Ничик і Наталія Бублієнко взяли участь у онлайн-тренінгу з основ виробництва біометану в Україні. Він був зорганізований одним із флагманів відновлюваної енергетики нашої країни – Біоенергетичною асоціацією України UABIO. Лекторами виступили знані ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щоб гарно вчити, треба постійно вчитися 06 березня 2024