Н У Х Т

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

24 april 2024

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська креветка» (ексклюзивний виробник і реалізатор живої креветки, крабів та інших гідробіонтів в Україні) в особі головної технологині Лесі Бондаренко.

Майстер-клас відбувся в рамках викладання кафедрою дисциплін «Технології м’ясних продуктів спеціального призначення», «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях м`ясних і м`ясомістких продуктів», «Науково-дослідницький практикум» для здобувачів освітнього ступеня «магістр». Крім того, до воркшопу долучилися здобувачі освітньої програми «Харчові технології та інженерія» освітнього рівня «бакалавр».

Захід відбувався очно з онлайн-трансляцією для всіх бажаючих. Дистанційно долучилися представники дружніх університетів Львова, з якими укладені договори про науково-освітнє співробітництво, а також Вінницького торговельно-економічного інституту і кафедр туристичного та готельного бізнесу і готельно-ресторанної справи нашого університету.

Метою майстер-класу було ознайомлення з передовими сучасними інноваціями в харчовій промисловості, зокрема, у вирощуванні, переробленні та реалізації креветок, крабів та інших гідробіонтів, їх якісними та фізико-хімічними показниками та перспективами розвитку цього сегменту харчової промисловості.

Наприкінці майстер-класу разом зі студентами було проведено дегустацію живих гідробіонтів, а також грильованих і варених.

Впевнені, що подібні лабораторно-практичні заходи наших здобувачів є надзвичайно актуальними та важливими, адже це, в першу чергу, неоціненний досвід комунікації з виробничниками та детальне ознайомлення зі сучасними новинками й інноваціями в галузі харчових виробництв, які постійно розвиваються.

Published on: 24-04-2024
Read also:
Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

17 листопада в університеті відбувся ще один відкритий захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Результати своїх досліджень за темою «Обґрунтування параметрів підготовки води для процесів структуроутворення харчових систем», виконаних ...

READ YOURSELF

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D 21 november 2023

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу

Сьогодні у нашому університеті уже втретє відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи». Ні ковідні обмеження, ні воєнний стан не стають на заваді науковцям-харчовикам, медикам, виробникам харчової продукції, громадським діячам, іноземним колегам і партнерам консолідуватися...

READ YOURSELF

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу 27 october 2023

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич (науковий керівник – доцент Алла Тимчук) і Валерія Скуйбіда (науковий керівник – Олена Онопрійчук) виступили з доповідями на Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готе...

READ YOURSELF

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові 04 april 2019