Н У Х Т

Довгоочікуваний і урочистий момент для магістрів-випускників факультету автоматизації і комп’ютерних систем

09 march 2023

Довгоочікуваний і урочистий момент для магістрів-випускників факультету автоматизації і комп’ютерних систем

Початок весни в нашому університеті – традиційний час вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання і «Магістр» денної і заочної форм навчання.

Тепла традиція зібратися по-сімейному, запросивши батьків і друзів, не була порушена і цього року, попри всі складнощі воєнного часу.

8 березня в актовій залі університету відбулося урочисте вручення дипломів  магістрам-випускникам факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Своїх вихованців тепло привітали декан факультету Андрій Форсюк, заступниці декана Олена Андріюк і Оксана Мулява, завідувач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх, завідувач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергій Грибков.

У непростий для країни час магістри отримували документ, що підсумовує гідно пройдений шлях на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем НУХТ. І, на превеликий жаль, багато хто з них не зміг бути присутнім на урочистостях, але усі теплі, щирі побажання і напутні слова, що прозвучали, були адресовані всім без винятку випускникам факультету.

Музичні вітання подарували студенти молодших курсів і гостя свята, здобувачка освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління Ольга Ластовецька.

Студентські роки сповнені не лише пізнанням науки, а й усмішками людей, розумним і добрим словом, дружбою і любов’ю, що без сумніву є найкращим періодом життя кожної людини. Бажаємо випускникам успішної, плідної і цікавої роботи, щасливого і мирного життя!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість навчати і навчатися, переживати щасливі, урочисті моменти спільно з близькими і дорогими людьми! 

Published on: 09-03-2023
Read also:
Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

Ще одна команда здобувачів освіти нашого університету у числі переможців Всеукраїнських змагань хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0! Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: ...

READ YOURSELF

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0! 03 may 2023

Унікальний захист курсових проєктів online – done!

Карантин хоч і є вимушеним заходом, хоч і накладає певні обмеження, однак і виявляє приховані можливості. На кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі відеоконференції  відбувся захист курсових проєктів з дисципліни «Харчова біотехнологія». Такого одночасного і масового захисту курсових на кафедрі ще не проводилося – одночасно працювали п’ят...

READ YOURSELF

Унікальний захист курсових проєктів online – done! 30 april 2020

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ

27 листопада відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Суворі карантинні обмеження все ще не дозволяють зустрітися з майбутніми вступниками в офлайні, тож на допомогу знову прийшли дистанційні технології. Це дало змогу, хоч поки що і віртуально, побувати сьогодні в НУХТ школярам і старшокурсникам фахових коледжів із усієї України...

READ YOURSELF

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ 27 november 2021

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

READ YOURSELF

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 april 2019