Н У Х Т

Про організацію навчального процесу в університеті з 12 жовтня 2020 р.

09 жовтня 2020

Про організацію навчального процесу в університеті з 12  жовтня 2020 р.

Наказом по університету №114 від 9 жовтня 2020 року з 12 жовтня 2020 р. у НУХТ вводиться дистанційне навчання для всіх видів занять.

Опублікований: 09-10-2020
Читайте також:
Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів 21 лютого 2020

Освоєння майбутньої професії на практиці

Другий семестр для студентів-біотехнологів 4 курсу розпочався з довгоочікуваної технологічної та переддипломної практики на виробництві, де здобувачі освоюють практичні навички майбутньої професії У цьому навчальному році базами практик, як і раніше, стали чимало фармацевтичних, біотехнологічних і харчових підприємств, серед яких і давній партнер ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння майбутньої професії на практиці 21 січня 2022

Презентуємо нову наукову монографію

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки спільно з кафедрою машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв презентує нову наукову монографію «Пакувальний інжиніринг» колективного авторства Сергія Володіна, Сергія Токарчука, Людмили Кривопляс-Володіної та Костянтина Васильківського. Монографія «Пакувальний інжиніринг» – це практико-орієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо нову наукову монографію 11 вересня 2025

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання 10 березня 2025 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено переможців І етапу олімпіади кафедри експертизи харчових продуктів 12 березня 2025