Н У Х Т

Про організацію навчального процесу в університеті з 12 жовтня 2020 р.

09 october 2020

Про організацію навчального процесу в університеті з 12  жовтня 2020 р.

Наказом по університету №114 від 9 жовтня 2020 року з 12 жовтня 2020 р. у НУХТ вводиться дистанційне навчання для всіх видів занять.

Published on: 09-10-2020
Read also:
Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

11 квітня 2024 у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулася підсумкова Науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ...

READ YOURSELF

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 12 april 2024

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували

Наприкінці травня студенти групи ТІ-2-6 під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології Світлани Тетеріної у рамках вивчення дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій» розпочали дослідження мікробіологічної забрудненості об’єктів навколишнього середовища. Вони зробили посіви повітря лекційних аудиторій, холу, підвалу, туалету...

READ YOURSELF

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували 20 june 2019

Профорієнтаційне свято для маленьких і великих

10 червня 2023 року у затишному внутрішньому дворику заводу «Київмедпрепарат» відбувся крутезний захід від корпорації «Артеріум» – корпоративне дитяче свято «Професія моїх батьків». Спеціальним гостем заходу став наш університет, представляти який випала честь кафедрам біотехнології і мікробіології та харчової хімії. Для наших викладачів і здобува...

READ YOURSELF

Профорієнтаційне свято для маленьких і великих 15 june 2023

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської ас...

READ YOURSELF

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками 16 january 2023