Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2024 року поєднали теорію і практику на підприємстві «Еat easy», лідера вітчизняного ринку з виробництва пробіотично-ферментованих напоїв на основі ча...
Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці!
Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію.
Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...
30 вересня 2021 року в актовому залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету.
Розпочали з урочистостей. До університету завітала депутатка Верховної Ради України Ольга Коваль, яка привітала колектив із Днем працівників освіти, що відзначатиметься 3 жовтня, та вручила відзнаки Верховної...
Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Рябчук і аспірант Олександр Глущенко відвідали міжнародну виставку технологій охолодження, кондиціювання повітря, вентиляції та теплових насосів для комерційного і промислового застосування «Chillventa 2024», що проходила з 8 по 10 жовтня у місті Нюрнберг (Німеччина).
На виставці бу...