Н У Х Т

На кафедрі економіки і права дискутували про емоційний інтелект

21 листопада 2023

На кафедрі економіки і права дискутували про емоційний інтелект

Здобувачі освіти і викладачі кафедри економіки і права зустрілися з тренеркою, менеджеркою з розвитку і навчання Корпорації «Артеріум» Тетяною Ковтонюк для обговорення теми «Емоційний інтелект».

Тетяна Ковтонюк досліджує питання вже понад десять років, тому учасники отримали багато цінної інформації щодо поняття, розвитку і розуміння в сучасній літературі і науці поняття емоційного інтелекту. У форматі дискусії обговорили різні емоції людини та умови їх прояву з різною силою. Розібрали різницю між емоціями та почуттями: це виявилося дуже цікаво і пізнавально для кожного окремо. У цьому процесі допомогли цікаві кейси та завдання, які розглядали і виконували протягом зустрічі. Здивування слухачів викликали оприлюднені результати закордонних досліджень щодо вміння керувати власними емоціями, і як це впливає на працю в колективі. Вони зрозуміли, чому IQ вважають у деяких випадках менш важливим за EQ.

Дуже швидко завершився запланований час зустрічі, і багато питань не встигли обговорити через надзвичайну активну дискусію, тому спілкувалися довше ‒ саме це демонструє високу оцінку здобувачами спікерки та теми. Їм дуже сподобалося опановувати нові вміння, розбирати поняття і отримувати нові актуальні знання. Тож, вони чекають на наступні зустрічі!

Опублікований: 21-11-2023
Читайте також:
Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам

Згідно з планом проведення відкритих занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 січня 2025 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» першого року навчання, які здобувають освіту за освітніми програмами «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам 24 січня 2025

Неідеальні, але справжні: помилка ≠ поразка

3 жовтня у Студклубі відбувся мотиваційний тренінг для здобувачів-маркетологів від гіда у подорожі до себе Каріни Терзі, яка надихнула студентів на новий погляд на розвиток і власні можливості. Спікерка поділилася власним досвідом і підкреслила, що шлях до особистісного зростання починається з прийняття себе, а помилки – це не провали, а цінний до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неідеальні, але справжні: помилка ≠ поразка 06 жовтня 2025

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прочитав лекцію для студентів Луцького національного технічного університету

27 березня 2024 року відбулася онлайн-лекція «Особливості управління проєктами при будівництві цехів крафтових харчових виробництв» професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» Луцького національного технічного університету – освітньо-професійної програми «Краф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прочитав лекцію для студентів Луцького національного технічного університету 29 березня 2024

HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців

27 березня на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки кафедри Олени Безпалько. Лекційне заняття було присвячене організації оплати праці та її HR-аналітиці. Тема цікава, тема невичерпна за своєю актуальністю та контентом як для здобувачів 3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», які займатимуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

HR-аналітика з питань оплати праці для майбутніх HR-фахівців 28 березня 2023