Н У Х Т

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

24 квітня 2024

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

Невпинно продовжують професійно орієнтувати учнівську молодь викладачі випускових кафедр нашого університету.

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька у профорієнтаційному тандемі з доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитром Люлькою завітали до освітнього простору Лучанського ліцею Таращанської міської ради Київської області.

Аудиторія в онлайні – зацікавлені у професійному самовизначенні учні 10-11 класів.

Викладачі презентували наш університет із 140-річними освітніми традиціями, його структурні підрозділи, спеціальності та освітні програми, познайомили з особливостями цьогорічної вступної кампанії, складання НМТ, запросили на наступні профорієнтаційні івенти НУХТ в офлані та онлайні, а також відповіли на всі хвилюючі питання майбутніх вступників.

Дякуємо адміністрації Лучанського ліцею Таращанської міської ради за організацію зустрічі, спільно профорієнтуємо, щоб школярі усвідомлено обрали майбутню професію.

Здобуваємо вищу освіту у рідній країні! Здобуваємо якісну вищу освіту у НУХТ!

Опублікований: 24-04-2024
Читайте також:
Активний саморозвиток викладачів кафедри маркетингу для підвищення рівня знань студентів

Підвищення якості освіти, що отримують студенти кафедри маркетингу, незмінно супроводжується підвищенням рівня знань і компетенцій викладачів. Кафедра, випускниками якої є спеціалісти трьох напрямків – «Маркетинг», «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», характеризується постійним підвищенням кваліф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний саморозвиток викладачів кафедри маркетингу для підвищення рівня знань студентів 16 жовтня 2018

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології

У магістрантів-біотехнологів другого року навчання освітньо-професійних програм «Фармацевтична біотехнологія» та «Промислова біотехнологія» настала довгоочікувана переддипломна практика, яка є ключовою частиною випускної кваліфікаційної роботи. Завдяки багаторічній дружній співпраці нашого університету з Інститутом мікробіології і вірусології ім. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології 13 вересня 2022

Гарант освітньої програми «Технології харчування» презентував її першокурсникам

13 вересня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», професора Олега Кузьміна і доценток кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Мамченко та Ірини Силки зі здобувачами першого курсу. Презента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарант освітньої програми «Технології харчування» презентував її першокурсникам 15 вересня 2023

Популяризуємо українське!

Університет продовжує співпрацювати з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» у рамках інноваційного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». 15-16 серпня 2023 року у Києві у межах проєкту відбудеться другий Всеукраїнський відбір амбасадорських  вин від націона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризуємо українське! 24 липня 2023