Н У Х Т

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

24 квітня 2024

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

Невпинно продовжують професійно орієнтувати учнівську молодь викладачі випускових кафедр нашого університету.

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька у профорієнтаційному тандемі з доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитром Люлькою завітали до освітнього простору Лучанського ліцею Таращанської міської ради Київської області.

Аудиторія в онлайні – зацікавлені у професійному самовизначенні учні 10-11 класів.

Викладачі презентували наш університет із 140-річними освітніми традиціями, його структурні підрозділи, спеціальності та освітні програми, познайомили з особливостями цьогорічної вступної кампанії, складання НМТ, запросили на наступні профорієнтаційні івенти НУХТ в офлані та онлайні, а також відповіли на всі хвилюючі питання майбутніх вступників.

Дякуємо адміністрації Лучанського ліцею Таращанської міської ради за організацію зустрічі, спільно профорієнтуємо, щоб школярі усвідомлено обрали майбутню професію.

Здобуваємо вищу освіту у рідній країні! Здобуваємо якісну вищу освіту у НУХТ!

Опублікований: 24-04-2024
Читайте також:
Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал»

З 1 жовтня стартував навчальний рік на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Триває активна профорієнтаційна робота серед учнівської молоді та їх батьків. У вересні завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна  відвідала батьківські збори в гімназії «Потенціал» (співпраця з цим зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал» 03 жовтня 2018

Технологічний експіріенс від практика: здобувачі дізнаються все про модифіковані та нативні крохмалі

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася гостьова лекція кандидата хімічних наук, менеджера з розвитку бізнесу міжнародної компанії «Ingredion» в країнах Східної Європи Сергія Даценка. Захід був організований завідувачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою спільно з Антоніною Капустян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічний експіріенс від практика: здобувачі дізнаються все про модифіковані та нативні крохмалі 29 жовтня 2024

Як кафедра інтегрованих автоматизованих систем управління фастівських школярів зустрічала

На кафедру інтегрованих автоматизованих систем управління (ІАСУ) факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) завітали гості з Фастівського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2».   Для ознайомлення з кафедрою та можливостями підготовки фахівців зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегрован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як кафедра інтегрованих автоматизованих систем управління фастівських школярів зустрічала 05 листопада 2018

Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів

Наприкінці травня в місті Ляочен (провінція Шаньдун, Китай) за підтримки Китайського уряду відбулися Міжнародна конференція з обміну талантами (відділ у Ляочен) і Міжнародний лекційний зал Qilu, які відвідала професорка кафедри експертизи харчових продуктів, академік УАН Оксана Шульга. На заході були присутні представники Інституту технічної тепло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів 01 червня 2023