Н У Х Т

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня 2019

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій.

У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої освіти України, представники бізнесу та науково-просвітницьких організацій.

Пленарне засідання конференції вітальним словом розпочав проректор НУХТ з наукової роботи, професор Олександр Шевченко.

Із доповіддю «Раціональне харчування» виступила головний науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАНУ Наталія Рингач. У доповіді були висвітлені ризики для здоров’я, які провокує неякісне харчування, та зазначені способи поліпшення харчового статусу, що не потребують вагомих виливів сімейного бюджету. Продовжила пленарне засідання доповідь «Сучасні тренди в управлінні і організації ресторанного бізнесу», представлена виконавчим директором мережі ресторанів «Pesto Cafe» і «Mister Twister» Андрієм Магалецьким. Також у конференції взяла участь заступник начальника готельного господарства, координатор програми корпоративної соціальної відповідальності готелю «Radisson Blu» Мар’яна Маршаленко з доповіддю «Організація готельних послуг для людей з обмеженими можливостями як напрям корпоративної соціальної відповідальності підприємств».

Присутні на пленарному засіданні викладачі, співробітники, студенти та гості університету з великою зацікавленістю  вислухали представлені доповіді. Організаційний комітет у складі керівника секції, декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка, заступника керівника секції, завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцента Олександри Нєміріч та доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна висловив подяку діячам науки та бізнесу, які відвідали конференцію та познайомили аудиторію з останніми досягненнями підприємств і наукових установ у сфері ресторанного господарства.

Завітав на конференцію також спеціальний гість – всесвітньо відомий експерт із харчової біотехнології і нутріцевтики, засновник і академік Міжнародної академії харчової науки та технології (IUFoST), головний редактор наукових видань «Plant Foods for Human Nutrition» і «Food Science and Technology International», професор Октавіо Паредес-Лопез. Видатний вчений виступив із надихаючою промовою щодо ролі майбутніх поколінь у вирішенні проблем харчування світового рівня.

У другій половині дня в межах конференції працювала секція, в роботі якої взяли участь представники професорсько-викладацького складу, аспіранти та студенти університету. Представлені доповіді були присвячені проблемам розроблення технологій багатокомпонентних харчових продуктів, питанням стабілізації якості страв і напоїв, особливостям визначення термінів придатності ресторанної продукції. Крім того, на секції був представлений ряд стендових доповідей, присвячених актуальним проблемам ресторанного господарства і індустрії гостинності.

За підсумками роботи конференції всі учасники були нагороджені сертифікатами. Професорсько-викладацький склад факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції, та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Опублікований: 20-03-2019
Читайте також:
Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів

5 квітня під егідою Української асоціації Римського клубу та Київського міжнародного економічного форуму відбулася Конференція наукової молоді Young Scientists Conference 2.0 (YSC) «Економічне майбутнє України». Конференція об’єднала понад 400 студентів-економістів і викладачів із провідних університетів з усієї країни, відібраних за результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів 09 квітня 2019

Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ

Магістранти 1-го та 2-го років навчання кафедри економіки праці та менеджменту освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» в рамках вивчення дисциплін «Методи стратегічного дослідження та моделювання в організації» і «Стратегічне управління конкурентними перевагами» зустрілися з менеджером зі збуту ТОВ «Стабітек», випускником кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ 21 вересня 2020

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля!

Днями в університеті відбулася важлива подія – підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Центр освіти «Оптіма». Документ підписали ректор Олександр Шевченко і співзасновник ТОВ «Центр освіти «Оптіма», директор науково-дослідного підрозділу Робертс Вайшла. Основна мета угоди – створення єдиного освітнього простору, що сприятиме розвитку твор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля! 21 квітня 2025

Університет Stekom (Індонезія) запрошує  до співпраці!

У рамках договору про співпрацю Університет Stekom (Індонезія) запрошує викладачів НУХТ провести кілька онлайн-семінарів. Для кожного доповідача надається 30 хвилин. Тематика доповідей: 18 вересня: Думайте швидко, говоріть розумно: Техніка спілкування під час публічних виступів (Think Fast, Talk Smart: Communication Techniques for Public Speaking...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет Stekom (Індонезія) запрошує до співпраці! 17 серпня 2023