Н У Х Т

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

14 серпня 2020

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

13 серпня 2020 року у нашому університеті розпочався прийом заяв і документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». За даними порталу Вступ.ОСВІТА.UA у перший день до НУХТ вступники подали 411 заяв, як на бюджетну, так і на контрактну форму навчання. 

Приймальна комісія НУХТ рекомендує вступникам бути максимально уважними та не поспішати під час заповнення заяви на вступ і радить майбутнім бакалаврам спочатку ретельно ознайомитися з покроковою інструкцією.

Подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети та триватиме до 22 серпня (до 16 серпня для вступників, які проходять творчі конкурси або складають вступні іспити замість ЗНО у виші, але не зробили цього у період з 1 по 12 серпня).

Вступники можуть подати до 5 заяв на бюджет без обмеження щодо кількості спеціальностей, на які вони подаються. Кількість поданих заяв на контракт не обмежується.

У кожній заяві, яку вступник подає на бюджет, він обов’язково встановлює її пріоритетність – від 1 до 5, де 1 – це найвища пріоритетність, а 5 – відповідно, найнижча. Встановлення пріоритетності – важливий крок, адже її зміна після подання заяви є неможливою.

Перед поданням заяв вступники можуть оцінити свої шанси отримати бюджетне місце на конкретну спеціальність, скориставшись інформацією про прохідні бали минулих років на поточну конкурсну пропозицію.     

Слідкувати за цьогорічними рейтингами вступники зможуть на сайтах https://vstup.edbo.gov.ua/ або https://vstup.osvita.ua/. Планується, що інформація на першому оновлюватиметься щодоби, а на другому – тричі на добу.

Відстежувати увесь процес проходження своєї заяви вступник може через її статус, який змінюватиметься в електронному кабінеті. Якщо, наприклад, вступник побачив у е-кабінеті навпроти своєї заяви статус «Потребує уточнення вступником», у жодному разі не слід її скасовувати, потрібно звернутися до вишу та надати необхідні роз'яснення – скасування заяв призводить до втрати пріоритетності, потім вже неможливо подати заяву з такою ж пріоритетністю.

Важливо пам'ятати, що після подання першої заяви внести будь-які зміни до електронного кабінету буде вже неможливо. Тому краще пересвідчитися ще раз, що всі дані підвантажені у е-кабінет коректно. Зміна середнього бала після подання першої заяви можлива лише шляхом звернення вступника до закладу освіти, де була зареєстрована перша заява.

Вступники, які мають право на спеціальні умови участі у конкурсному відборі та внесені до Реєстру осіб зі спеціальними умовами, мають переконатися, що під час подання заяв у них зазначена відповідна категорія пільги, і що вона підтверджена закладом після подання заяви.

Нагадуємо, що день подання заяви жодним чином не впливає на участь у конкурсному відборі, але і не варто це відкладати на останню годину

Рекомендації на бюджет будуть відомими не пізніше 27 серпня, виконати вимоги до зарахування (подати оригінали документів до приймальної комісії обраного закладу освіти) потрібно буде до 18:00 31 серпня, а зарахування вступників відбудеться 5 вересня.

Шановні вступники! Якщо у вас виникли питання ви можете звернутися до представників інститутів та факультетів університету або підійти на особисту консультацію до Приймальної комісії НУХТ, що працює з понеділка по п’ятницю згідно з графіком за адресою м. Київ, вул., Володимирська, 70, корпус Б, каб. 105.

Чекаємо на вас у дружній родині Національного університету харчових технологій!

Опублікований: 14-08-2020
Читайте також:
Вся правда про Британію

13 листопада 2018 р. у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося велике дійство під назвою «Вся правда про Британію».                                           Творча група студентів під керівництвом викладачів англійської мови відтворила атмосферу життя британців. Була створена фото-зона, що відображала фрагмент англійської вулички. Студенти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вся правда про Британію 14 листопада 2018

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого за участю трьох випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся міжкафедральний захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів 19 лютого 2021

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах

20 квітня 2023 р. у межах дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», відбулася гостьова лекція «Використання гідроколоїдів у харчових виробництвах». Метою лекції було ознайомлення з ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах 21 березня 2023

Життя і шедеври Вільяма Шекспіра на черговому засіданні English Speaking Club

23 квітня англійські спільноти всього світу вшановують пам’ять відомого письменника, поета, драматурга Вільяма Шекспіра. Ві́льям Шекспі́р -  англійський драматург Єлизаветинської епохи, актор і поет. Один із найвідоміших драматургів світу, автор, принаймні, 17 комедій, 10 хронік, 11 трагедій, 5 поем і циклу зі 154 сонетів. Шекспір визнаний найвидат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Життя і шедеври Вільяма Шекспіра на черговому засіданні English Speaking Club 23 квітня 2019