Н У Х Т

Магістри освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» вкотре доводять свій високий рівень дослідницької компетентності!

16 жовтня 2023

Магістри освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» вкотре доводять свій високий рівень дослідницької компетентності!

На базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку відбувся Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Гордість нашої освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» – відмінниця, новаторка, активістка Юлія Дідашко під керівництвом своєї незмінної наукової керівниці, гарантки програми, докторки економічних наук, професорки Світлани Бурлуцької виборола почесне друге місце!

Здобувачка переконливо довела свою самостійність і завзятість, високий рівень дослідницької компетентності та здатність ефективно навчатися в умовах невизначеності. Серед 90 робіт представлених на Конкурс судді відзначили непересічну актуальність, теоретичну та практичну значущість, оригінальність висновків і новизну авторських розробок нашої магістрантки.

Окрема увага була зосереджена на потужному апробаційному переліку наукових праць конкурсантки – десять наукових публікацій переважно англійською мовою (в тому числі в провідних фахових виданнях України), сертифікати участі в міжнародних наукових конференціях, перемога в абсолютні першості Всеукраїнського конкурсу LoNG-2021 «Блокчейн приходить в Україну», імплементація наданих пропозицій при формуванні стратегії сталого розвитку підприємств Всеукраїнської асоціації пекарів.

«Що стосується моєї дипломної роботи, то саме наукові напрацювання моєї керівниці мене надихнули. Я працювала над темою, над якою дуже хотіла працювати. Впровадження фінансово-економічних інструментів управління сталим розвитком у сучасних умовах є важливою стратегією для підприємств харчової промисловості, що допомагає збалансувати економічні та екологічні аспекти бізнесу, покращити їхню конкурентоспроможність і сприяти сталому розвитку суспільства в цілому. На Конкурсі презентувалися пропозиції щодо удосконалення стратегічного підходу до забезпечення сталого розвитку на ТДВ «Яготинський маслозавод», шляхом інтеграції компонента «зеленої енергетики» (проєкт сонячної електростанції) у виробничий комплекс підприємства, що сприятиме реалізації бізнес-моделі циркулярної економіки на макрорівні. Вперше в житті мені довелося захищати наукові доробки перед дуже великою кількістю конкурсантів і науковців зі всієї України. Я трохи нервувала. Проте, поруч була моя наукова керівниця, професорка Світлана Бурлуцька, яка вірила, підтримувала, надихала, вмотивовувала. Підводячи підсумок, я можу сказати, що зробила один із найправильніших виборів у своєму житті, вступивши до магістратури найкращої Alma Mater, чим дуже пишаюся!», – ділиться своїми враженнями від Конкурсу Юлія Дідашко.

Після закінчення магістратури минуло тільки півроку, а Юлія вже досягла істотних професійних успіхів. Зараз пані Юлія Дідашко займає провідну посаду програмної офіцерки проєкту EGAP Фонду «Східна Європа», підтримує свій науковий пошук і є почесною амбасадоркою нашої освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування».

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ пишається своєю випускницею та її науковою керівницею! Бажаємо пані Юлії Дідашко та професорці Світлані Бурлуцкій щасливої долі і успішного професійного шляху!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами

Важливою складовою освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра і «Готельна і ресторанна справа» освітнього ступеня магістра з підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є практична підготовка здобувачів. Свої практичні навички студенти здобувають у найкращих готельних підприємствах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами 10 грудня 2024

Активісти профспілки НУХТ приєдналися до акції за збереження соціальних стандартів

17 грудня 2019 року у Києві Федерація профспілок України, її членські організації в умовах лібералізації трудового законодавства та наступу на права профспілок провели солідарну акцію профспілок біля Верховної Ради України, в якій взяли участь активісти профспілки НУХТ. Акція проводилася на підтримку законопроектів Трудового кодексу України №2410,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активісти профспілки НУХТ приєдналися до акції за збереження соціальних стандартів 17 грудня 2019

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 березня 2024

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання

Із метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості нашого університету 27-28 січня 2017 року презентували навчальний заклад на V міжнародній виставці «Абітурієнт», яка відбулась в приміщенні виставкового ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання 31 січня 2017