Н У Х Т

Традиції здорових харчових звичок довголіття

30 червня 2025

Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із запрошеними експертами, волонтерами міжнародної мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut», у тому числі Веган Кафе «Loving Hut» у м. Києві Хуо Чжу та Іриною Балицькою.

До заходу долучились проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, помічниця ректора Зоя Лазарєва, відповідальна секретарка Приймальної комісії університету Юлія Запорожець, директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Олена Подобій, деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка Віта Цирульнікова, заступниця деканки Олена Тищенко, професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталія Науменко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, а також викладачі кафедри – Наталія Ющенко, Олег Кузьмін, Ірина Силка, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Раїса Матюшенко, завідувачка лабораторії Поліна Гаврильченко.

Під час зустрічі обговорювали нагальні питання нашого суспільства, зокрема формування культури здорового харчування українців. Адже здорове харчування є запорукою здоров’я нинішнього та прийдешніх поколінь, забезпечення якості життя та активного довголіття.

Запрошені експерти поділилися досвідом організації ресторанів веганського харчування у різних куточках світу, у тому числі у Києві, з повноцінним меню якісних і смачних страв.

Майстриня китайської чайної церемонії Чи Чжу (шеф-кухарка «Loving Hut», Бостон, США) познайомила з традиціями вживання чаю, розповіла про особливості приготування різних видів чаю, а також про їх цілющі властивості.

Підсумовуючи вищесказане, можна стверджувати, що наш університет – потужний освітньо-науковий простір, де культура здорового харчування є трендом і стилем життя, а академічна спільнота – ком’юніті однодумців, що перетворюють знання з харчової науки на інструмент довголіття.

Учасники заходу щиро вдячні запрошеним експертам міжнародної мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut» за їхній внесок у поширення культури здорового харчування в Україні та особисто пані Чи за незабутній досвід автентичної китайської чайної церемонії!

Опублікований: 30-06-2025
Читайте також:
Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

30 серпня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася 507 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Студентське життя – той час, коли все нове, таке цікаве та дуже захоплюю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 30 серпня 2021

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка пишається своїми випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають нашу рідну країну. Це Денис Дич, здобувач освіти 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну 28 червня 2022

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку

Майстер-класи від стейкхолдерів і провідних експертів є невід’ємною складовою навчання в НУХТ. Нещодавно викладачі кафедри маркетингу організували для магістрантів-підприємців неймовірну зустріч із досвідченими фахівцями компанії ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, експертами фондового ринку Олегом Котанкіном та Олесею Калюжною. Магістранти спеціальності 076 «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку 20 вересня 2021

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців

28 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко та асистентка Ганна Березова відвідали вебінар «Синергія між спектроскопією ближнього інфрачервоного діапазону та класичними методами аналізу» від швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG. Спікерка Клау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців 29 вересня 2022