Н У Х Т

SMM: CASE STUDY відомих брендів від наших маркетологів

01 жовтня 2024

SMM: CASE STUDY відомих брендів від наших маркетологів

З початком вересня знову стартував гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Котик Марк – їхній маскотик – як завжди, приніс здобувачам неймовірні маркетингові ідеї і натхнення. SMM як найкреативніший і найдієвіший інструмент сучасного маркетолога – тема, що зацікавила здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Перший виступ на тему «SMM у бізнесі» представили здобувачки кафедри маркетингу Анастасія Горпинко, Поліна Левченко, Анна Слюсар і Поліна Вакуленко. Майбутні маркетологині продемонстрували, як соціальні мережі можуть слугувати платформою для розвитку бренду та підвищення лояльності клієнтів, звернувши особливу увагу на методи створення контенту, який приваблює користувачів і збільшує конверсію.

Другий виступ, присвячений порівняльному аналізу маркетингу в соціальних мережах українських ритейлерів «Сільпо» та «АТБ», представили Лія Зінченко та Марія Кондратенко. Вони надали детальний аналіз підходів обох мереж до взаємодії з аудиторією через соціальні медіа. Було відзначено, що «Сільпо» орієнтується на яскравий і емоційний контент, який активно залучає користувачів до взаємодії, у той час як «АТБ» робить акцент на більш інформативному підході, пропонуючи конкретні акції та інші привабливі дрібнички BTL-просування.

Третій виступ від Ангеліни Сахно, Анастасії Пінкас та Олени Баранівської був присвячений темі «Інстаграмний візуал «Майстерні 17». Вони детально розглянули концепцію побудови стрічки, кольорові схеми та дизайн постів, що відображають характер компанії.

Кейс від кафедри маркетингу став чудовою платформою для обміну ідеями та налагодження контактів серед студентів, а ще здобувачі освіти отримали перші навички роботи у фотостудії кафедри і досвід створення контенту для SMM кафедри.

Опублікований: 01-10-2024
Читайте також:
Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

19 листопада 2024 р. на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції завітали учні  київського ліцею №241 «Голосіївський», де їх гостинно зустріли деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, професори Нат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування 20 листопада 2024

Засідання Профкому співробітників НУХТ в умовах воєнного стану

25 березня і 5 квітня 2022 року в онлайн-режимі відбулися засідання Профкому Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ. На першому засіданні Профком одноголосно прийняв рішення про виділення коштів у розмірі 50 000 (п’ятдесяти тисяч) гривень на допомогу Збройним Силам України. Крім того, голова Профкому Василь Пасічний дав доручення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання Профкому співробітників НУХТ в умовах воєнного стану 07 квітня 2022

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради

30 вересня 2021 року в актовому залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з урочистостей. До університету завітала депутатка Верховної Ради України Ольга Коваль, яка привітала колектив із Днем працівників освіти, що відзначатиметься 3 жовтня, та вручила відзнаки Верховної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради 30 вересня 2021

Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії

На другий тиждень навчання біотехнологи 4 курсу повернулися до роботи в мікробіологічній лабораторії, де після затяжного періоду дистанційного навчання, змогли знову поринути у світ мікробіології. На занятті з дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» вони згадали загальні правила поводження в лабораторії, приготу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії 20 вересня 2022