Н У Х Т

SMM: CASE STUDY відомих брендів від наших маркетологів

01 жовтня 2024

SMM: CASE STUDY відомих брендів від наших маркетологів

З початком вересня знову стартував гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Котик Марк – їхній маскотик – як завжди, приніс здобувачам неймовірні маркетингові ідеї і натхнення. SMM як найкреативніший і найдієвіший інструмент сучасного маркетолога – тема, що зацікавила здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Перший виступ на тему «SMM у бізнесі» представили здобувачки кафедри маркетингу Анастасія Горпинко, Поліна Левченко, Анна Слюсар і Поліна Вакуленко. Майбутні маркетологині продемонстрували, як соціальні мережі можуть слугувати платформою для розвитку бренду та підвищення лояльності клієнтів, звернувши особливу увагу на методи створення контенту, який приваблює користувачів і збільшує конверсію.

Другий виступ, присвячений порівняльному аналізу маркетингу в соціальних мережах українських ритейлерів «Сільпо» та «АТБ», представили Лія Зінченко та Марія Кондратенко. Вони надали детальний аналіз підходів обох мереж до взаємодії з аудиторією через соціальні медіа. Було відзначено, що «Сільпо» орієнтується на яскравий і емоційний контент, який активно залучає користувачів до взаємодії, у той час як «АТБ» робить акцент на більш інформативному підході, пропонуючи конкретні акції та інші привабливі дрібнички BTL-просування.

Третій виступ від Ангеліни Сахно, Анастасії Пінкас та Олени Баранівської був присвячений темі «Інстаграмний візуал «Майстерні 17». Вони детально розглянули концепцію побудови стрічки, кольорові схеми та дизайн постів, що відображають характер компанії.

Кейс від кафедри маркетингу став чудовою платформою для обміну ідеями та налагодження контактів серед студентів, а ще здобувачі освіти отримали перші навички роботи у фотостудії кафедри і досвід створення контенту для SMM кафедри.

Опублікований: 01-10-2024
Читайте також:
До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доценти Андрій Форсюк, Олексій Пилипенко, Валерій Возний і асистент Роман Грищенко взяли участь у робочій нараді щодо стану виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі та проекту Закону «Про господарську діяльність з озоноруйнівними речовинами та фторован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі 20 листопада 2019

Всесвітній день коктейлів

Щорічно 13 травня відзначається Всесвітній день коктейлів або Міжнародний день коктейлів (World Cocktail Day). Здобувачі освіти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, які навчаються за професією «Бармен» вітають усіх професіоналів і любителів коктейлів зі Всесвітнім днем коктейлів і презентують сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день коктейлів 14 травня 2021

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали онлайн-лекції від фахівців Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що розташований у славетному місті Батурин. Заходи були проведені за ініціативи наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів за спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею» 11 березня 2024

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі

У Могильовському державному університеті (Бєларусь) відбулася ХІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Техніка і технологія харчових виробництв». Цього року конференція відбулась дистанційно у секціях: «Технологія харчових виробництв», «Технологія хлібопродуктів і кондитерських виробів», «Технологія продукції громадського харчування і м'ясопр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі 19 травня 2020